Son dakika: İmam hatiplilere hakaret eden Erol Mütercimler, Haliç Üniversitesi'ndeki görevinden istifa etti

İmam hatip camiası ve mezunları hakkında "sahtekar, cinsi sapık, ahlaksız" ifadelerini kullanarak büyük bir skandala imza atan Erol Mütercimler, Haliç Üniversitesi'ndeki görevinden istifa etti.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2020, 19:21 Güncelleme 09 Eylül 2020, 21:37
Son dakika: İmam hatiplilere hakaret eden Erol Mütercimler, Haliç Üniversitesi’ndeki görevinden istifa etti

İÇİNDEKİLER

İmam hatipler ile ilgili skandal sözler sarf eden Erol Mütercimler Haliç Üniversitesi'ndeki görevinden istifa etti.

İMAM HATİPLİLERE HAKARET ETMİŞTİ
Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Erol Mütercimler, dün akşam katıldığı bir televizyon kanalında yazar Müfid Yüksel ile girdiği tartışma sırasında sesini yükseltti ve imam hatip mezunlarını hedef aldı.

Müfid Yüksel, "Saint Joseph, Saint Michel, Saint Benol kimlerin kurduğu okullar, bizim papazların kurduğu okullar" derken, Mütercimler, "Ama sonuca bakın, o imam hatipten mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor, sahtekar, cinsi sapık, ahlaksız" dedi.

TEPKİLERİ VE SUÇ DUYURULARINI GÖRÜNCE U DÖNÜŞÜ YAPTI!
İmam Hatiplileri hedef alan skandal açıklamalarının ardından gelen tepkileri ve suç duyurularını gören Erol Mütercimler, u dönüşü yaptı. Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdik Zaman Siyaset programına konuk olan Erol Mütercimler kullandığı ifadenin bağlamından koparıldığını belirterek, "O yayınlanmış bölümü dinleyip kalbi kırılan, üzülen bütün imam hatip lisesi mezunları ve öğrencisi olan herkesten çok özür diliyorum" dedi.