Cinsel sömürünün yuvası FOX dizileri: Can Yaman'ı giyinik görmek imkansız gibi...

FOX'un İslam düşmanı patronu Rupert Murdoch'un sahibi olduğu FOX TV, yayınladığı dizilerle de toplum ahlakını bozma görevini yerine getiriyor. Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, "FOX dizilerindeki cinsel sömürü" başlığıyla kaleme aldığı yazısında FOX TV'nin aile kurumunu hiçe sayan dizilerini eleştirdi. Aytuğ yazısında, "Oyuncular neredeyse yataktan çıkmazken, özellikle başrol oyuncusu Can Yaman'ı giyinik görmek imkansız gibi... " ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 03 Eylül 2020, 09:59 Güncelleme 03 Eylül 2020, 09:59
Cinsel sömürünün yuvası FOX dizileri: Can Yaman’ı giyinik görmek imkansız gibi...

İÇİNDEKİLER

FOX'un İslam düşmanı patronu Rupert Murdoch'un sahibi olduğu FOX TV, yayınladığı dizilerle de toplum ahlakını bozma görevini yerine getiriyor. Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, "FOX dizilerindeki cinsel sömürü" başlığıyla kaleme aldığı yazısında FOX TV'nin aile kurumunu hiçe sayan dizilerini eleştirdi.


Altuğ, FOX TV dizilerini eleştirdiği yazısında,"Cinsel suçların giderek arttığı böylesine kritik bir dönemde FOX dizilerinin reyting almak için en yüzeysel, en kestirme yollara başvurup, sürekli cinsellik teması üzerinde tepinmesi bana hiç etik gelmiyor doğrusu..." ifadelerini kullandı.


İşte Yüksel Aytuğ'un bugünkü yazısı;

Cinsellik, FOX TV dizilerinin tek sermayesi haline geldi. İzleyiciler FOX ekranlarında şöyle ailece huzur içinde izlenecek dizi bulamamaktan yakınıyor.
Yeni dönem dizileri arasındaki Bay Yanlış en fazla eleştirilenler arasında başı çekiyor. Oyuncular neredeyse yataktan çıkmazken, özellikle başrol oyuncusu Can Yaman'ı giyinik görmek imkansız gibi...






FOX'un bu konuda tepki çeken dizilerinden biri de Sen Çal Kapımı... Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in ateşli öpüşme sahnesi, tanıtımlarda uzun uzun verildikten sonra kamera arkası da magazin programlarına özellikle servis edildi. Kanalın üç sezondur devam eden dizisi Yasak Elma ise RTÜK'e en fazla şikayet edilen dizilerden biri. Herkesin gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirdiği, neredeyse tüm karakterlerin birbirlerinin eşleri ya da sevgilileriyle ilişkiye girdiği, kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizi, eleştiri üzerine eleştiri alıyor.


FOX'un sabıkaları yeni de değil üstelik. Daha önce Bizim Hikaye dizisi, cinsel istismar görüntüleri nedeniyle RTÜK'ten ceza almıştı. Yer Gök Aşk dizisindeki cinsel içerikli görüntüler de RTÜK'ün dikkatinden kaçmamış ve kanala uyarı cezası verilmişti. Yasak Elma ise geçen sezon 'aile kurumunu hiçe sayan bazı sahneler içerdiği' gerekçesiyle para cezasına çarptırılmıştı.


YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN