Türkiye'de internet çöktü mü? Bağlantı sorunu var mı? Twitter, Facebook, Instagram ve Youtube'a neden girilmiyor?

Dünyaca ünlü sosyal medya uygulamaları olan Twitter, Facebook ve Instagram'da bağlandı sorunu yaşanıyor. 30 Ağustos tarihinde bazı kullanıcıların internet bağlantısında sorun yaşadığı belirtildi. Bazı bölgelerde bu sorunun oldukça bariz bir şekilde hissedildiği ve internet kesintileri yaşandığı iddia edildi. İnternetin yanı sıra Google ve Youtube gibi mecralarda da çökme yaşandığının gözlemlendiği iddia ediliyor. Peki Twitter, Facebook, Instagram ve Youtube'a neden girilmiyor?

Giriş Tarihi 30 Ağustos 2020, 15:51 Güncelleme 30 Ağustos 2020, 15:57
Türkiye’de internet çöktü mü? Bağlantı sorunu var mı? Twitter, Facebook, Instagram ve Youtube’a neden girilmiyor?

İÇİNDEKİLER

Twitter, Facebook ve Instagram'a neden girilmiyor? erişim sorunu yaşanıyor. Türkiye internet sorunu! Son dakika internet kesintisi! 30 Ağustos tarihinde Türkiye genelinde internet bağlantı sorunu yaşandığı iddia edildi. Peki, İnternet çöktü mü? İnternet bağlantı sorunu var mı? Google çöktü mü? 30 Ağustos tarihinde bazı kullanıcılar internet bağlantısında sorunlar yaşadığı ve kesilmeler meydana geldiğini dile getirdi. Google ve Youtube'de de yaşanan kesintiler sonrasında internetin çöktüğü de gündeme geldi.

İNTERNET ÇÖKTÜ MÜ? İNTERNET NEDEN YAVAŞ?

30 Ağustos tarihinde bazı kullanıcılar internet bağlantısında sorunlar yaşadığı ve kesilmeler meydana geldiğini dile getirdi. Google ve Youtube'de de yaşanan kesintiler sonrasında internetin çöktüğü de gündeme geldi.

FACEBOOK'TA DA SORUN VAR

Kullanıcılar, sosyal medya platformu Facebook'a da erişim sıkıntısı yaşıyor. Facebook'ta kullanıcılar fotoğraf yükleme ve paylaşım sorunuyla karşı karşıya kalıyor.

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

30 Ağustos tarihinde Twitter'a giremeyen kullanıcılar Twitter çöktü mü sorusunun cevabını ararken konu hakkında henüz net bir açıklama yapılmaması sonrasında bekleyiş devam ediyor.