
Amerikan FOX TV'nin manipülatör sunucusu Fatih Portakal'ın istifa ettiği iddiaları sosyal medyada gündem olurken konuyla ilgili ilk açıklama kanaldan geldi.
Kanal iddiaları doğrulayarak, "2010 yılından beri kanalımızda FOX Ana Haber bülteni sunuculuğu görevini büyük bir başarıyla yürüten ve FOX ekranlarından milyonlara ulaşarak Türk televizyon tarihine geçen rekor başarılarda önemli katkıları olan değerli ekip arkadaşımız Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimize bildirmiştir" ifadelerini kullandı.
FOX TV'nin açıklamalarının hemen ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Fatih Portakal, "10 yıldır gurur duyarak calışıp, birlikte keyifle yol aldığim@foxhaber 'den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece,"Ne yapmak istiyorum?"sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi. Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Karari bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağin sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla." dedi.