Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesine yapılan çirkin saldırıya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan tepki

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'a yapılan çirkin saldırılara sert tepki gösterdi. Bakan Koca, "Hamza Salih’le anne babası için kullanılan ifadeler, umut duyulabilir yönü kalmamış kişilere ait olsa gerek. Allah ıslah etsin" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 30 Haziran 2020, 21:46 Güncelleme 30 Haziran 2020, 21:49
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesine yapılan çirkin saldırıya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan tepki

İÇİNDEKİLER

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, eşi Esra Albayrak ile dördüncü çocuklarını kucaklarına aldıklarını duyurmuş, "Rabbimize şükürler olsun, bu gece 4. evladımız Hamza Salih ailemize, dünyamıza sefalar getirdi. Sevgili eşim Esra'ya bize bu mutluluğu yeniden yaşattığı için sevgi ve minnetlerimi sunuyorum. Dualarınızı bekleriz" demişti.

ALÇAKÇA SALDIRILAR
Bakan Albayrak'ın tweeti sonrasında çoğu kişi bebeğin dünyaya gelişini tebrik ederken kimileri ise Albayrak ailesine ve yeni dünyaya gelen çocuklarına ağza alınmayacak hakaretler etmişti. Bu şahıslar sadece hakaret etmekle kalmamış aynı zamanda Bakan Albayrak ve ailesine çok çirkin iftiralarla saldırılmıştı.

BAKAN KOCA: ALLAH ISLAH ETSİN
Bakan Koca sosyal medya hesanından Albayrak çiftini kutlarken alçak saldırılara sert tepki gösterdi.

Koca mesajında, "Esra ve Berat Albayrak çiftini, yeni doğan evlatları sebebiyle kutluyorum. Her doğan çocuk, daha iyi bir dünya için bir umut, yeni bir başlangıçtır. Hamza Salih'le anne babası için kullanılan ifadeler, umut duyulabilir yönü kalmamış kişilere ait olsa gerek. Allah ıslah etsin." ifadelerine yer verdi.