Starbucks bugün açılıyor mu? 1 Haziran Starbucks çalışma saatleri!

Corona virüs salgıyla mücadele kapsamında bir süredir restoranlar, kafeler, Starbucks kapalıydı. 28 Mayıs Kabine Toplantısı’nın ardından normalleşme takviminin ikinci aşamasına geçilerek restoranlar, kafeler, Starbucks işletmelerinin yanıdan faaliyete geçeceği tarih belirlendi. Kahve severler Starbucks bugün açılıyor mu? 1 Haziran Starbucks çalışma saatleri nedir? Sorularının yanıtlarını gündemde sıkça araştırmaya başladı. İşte yanıtı…

Giriş Tarihi 01 Haziran 2020, 10:51 Güncelleme 01 Haziran 2020, 10:51
Starbucks bugün açılıyor mu? 1 Haziran Starbucks çalışma saatleri!

İÇİNDEKİLER

Corona virüsü nedeniyle Türkiye'de cafeler faaliyetlerine bir süreliğine ara vermişti dolayısıyla Starbucks da hizmet vermeyi durdurmuştu. Normalleşme sürecinde en çok merak edilenlerden biri de Starbucks ne zaman açılacak? Sorusu oldu. Starbucks mağazalarının açılacaığı tarih belli oldu. Starbucks çalışma saatlerini de haberimizden öğrenebilirsiniz.

STARBUCKS 1 HAZİRAN'DA AÇILIYOR!

Starbucks yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi kapsamında kapanan mağazalarını yeniden açmaya hazırlanıyor.
Şirket, ABD'nin ardından İngiltere genelindeki mağazalarının yaklaşık yüzde 15'ini yeniden açacağını duyurdu. Ancak bu kapsamda, sadece take away (gel-al) ve araca servis hizmetlerinin yapılacağı, müşterilerin mağazada oturmasına izin verilmeyeceği bildirildi.
Bununla birlikte, İngiltere genelindeki tüm mağazaların açılması için hazırlık yapıldığı ve birkaç deponun bu kapsamda faaliyete geçeceği bildirildi.
Starbucks, karantina uygulamalarının başladığı mart ayında tüm ardından İngiltere'deki tüm mağazalarını kapatmıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan bir şirket yetkilisi, "Kapalı kapılar ardında her gün corona virüse karşı standartlarımı iyileştirmek içi çalıştık" diyerek, İngiltere geneline yayılmış mağazalarla başlayacak olan yeniden açma planının, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını ve refahını sağlamaya odaklanacağını söyledi.
Starbucks'ların da 1 Haziran'da hizmete girmesi bekleniyor.

STARBUCKS ÇALIŞMA SAATLERİ

Starbucks şubeleri hafta içi her gün mesaiye 07:30'da başlar ve kapanış saat olan 23:00'a kadar aralıksız olarak hizmet vermeye devam eder. Çalışma saatleri şubeden şubeye değişiklik gösterebilir. Alışveriş merkezi içerisinde bulunan şubeler ise genellikle 10:00'da açılmaktadır. Starbucks hafta sonu cumartesi ve pazar günleri aynı saatler arasında hizmet verir. Starbucks öğle arası tatili vermemektedir.