FOX TV sunucusu Fatih Portakal da “kaçak”çı çıktı! İzmir’deki çiftliğine 3 ruhsatsız yapı diktiği anlaşıldı

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil ve firari Can Dündar’ın ardından FOX TV sunucusu Fatih Portakal da “kaçak”çı çıktı. Portakal’ın İzmir’deki çiftliğine 3 ruhsatsız yapı diktiği anlaşıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2020 Güncelleme 16 Mayıs 2020, 07:04
FOX TV sunucusu Fatih Portakal da “kaçak”çı çıktı! İzmir’deki çiftliğine 3 ruhsatsız yapı diktiği anlaşıldı

İÇİNDEKİLER

Ekrana çıktığında mangalda kül bırakmayan FOX TV sunucusu Fatih Portakal da villa sahibi çıktı. Eşi Armağan Portakal ile birlikte Seferihisar'da 8 bin 394 metrekarelik tarlayı 2015'te alan Portakal'ın, imarsız araziye bir çiftlik evi ile 3 kaçak yapı kondurduğu anlaşıldı.


Portakal'ın tarla vasfındaki bu araziye diktiği binaların üçü kaçak olarak yapıldı. İmar Barışı sayesinde kayıt belgesi alıp sonradan yasal hale getirildi...

4 MİLYON LİRA

Çiftin 'Torlak Çiftliği' adını verdikleri ve 2015'te yerleştikleri arazideki kaçak yapılar için yasa çıktıktan hemen sonra 'Yapı kayıt belgesi' alıp, İmar Barışı sayesinde bu 3 kaçak yapıyı yasal hale getirdiği ortaya çıktı. Şu an Seferihisar Camikebir bölgesinde böyle bir arazi bulmanın neredeyse imkansız olduğu, buradaki imarsız arsa fiyatlarının metrekaresinin 300-350 liradan başladığı belirtildi. Tapuda Armağan Portakal adına kayıtlı olan Torlak Çiftliği'nin değerinin en az 4 milyon lira olduğu ifade edildi.



Fatih Portakal eşi Armağan Portakal ile sık sık kaçak çiftliğine giderek zeytin ağaçları ile ilgileniyor. Kangal köpeğini seviyor.