Son dakika: Başkan Erdoğan'dan dünya liderleri ile Kovid-19 diplomasisi

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, Ekvator Ginesi Cumhurbaşkanı Teodoro Obiang Nguema Mbasogo ve Somali Cumhurbaşkanı Farmajo ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmelerde, Kovid-19 salgınına karşı mücadelede iş birliği, ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Giriş Tarihi 22 Nisan 2020, 17:43 Güncelleme 22 Nisan 2020, 19:22
Son dakika: Başkan Erdoğan’dan dünya liderleri ile Kovid-19 diplomasisi

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan diplomasi trafiği. Başkan Erdoğan bugün İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, Ekvator Ginesi Cumhurbaşkanı Teodoro Obiang Nguema Mbasogo ve Somali Cumhurbaşkanı Farmajo ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmelerde, Kovid-19 salgınına karşı mücadelede iş birliği, ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

RUHANİ İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Kovid-19 salgınına karşı mücadelede iş birliği, ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.


İTALYA BAŞBAKANI CONTE İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giuseppe Conte ile telefonda görüştü.



İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Kovid-19 salgınına karşı mücadelede iş birliği, ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

ÖZBEKİSTAN CUMHURBAŞKANI ŞEVKET MİRZİYOYEV İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede, Kovid-19 salgınına karşı mücadelede iş birliği, ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

EKVATOR GİNESİ CUMHURBAŞKANI TEODORO OBİANG NGUEMA MBASOGO İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ekvator Ginesi Cumhurbaşkanı Teodoro Obiang Nguema Mbasogo ile telefonda görüştü.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Kovid-19 salgınına karşı mücadelede iş birliği ve ikili ilişkiler ele alındı.

SOMALİ CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Muhammed Abdullah Farmajo ile telefonda görüştü.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Kovid-19 salgınına karşı mücadelede iş birliği ve ikili ilişkiler ele alındı.

Canlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son DurumCanlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son Durum