Muhalefetten hükümete koronavirüs desteği! Teşekkür ettiler

Hükümetin koronavirüsle başarılı mücadeledesine muhalefetten de destek geldi. CHP ve İYİ Parti, hükümetin önlemlerinden dolayı Sağlık Bakanlığı çalışanları ile Bakan Koca'ya teşekkür etti. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, hükümete destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Giriş Tarihi 13 Mart 2020, 21:53 Güncelleme 13 Mart 2020, 21:55
Muhalefetten hükümete koronavirüs desteği! Teşekkür ettiler

İÇİNDEKİLER

Hükümetin koronavirüsle başarılı mücadeledesine muhalefetten de destek geldi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Ülkemiz, koronavirüsün en son girdiği coğrafyalardan biri oldu. Bu çerçevede tüm sağlık çalışanlarına ve Sağlık Bakanlığına teşekkür ediyoruz." dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ise Sağlık Bakanlığı ve Bakan Fahrettin Koca'nın koronavirüs ile mücadelede başarılı bir performans gösterdiğini vurguladı. Paçacı aynı zamanda, "Konunun hassasiyetine uygun çalışmalar yürütmüş, yürütmeye devam etmektedir. Kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

VATANDAŞLAR PANİĞE KAPILMASIN
Paçacı, vatandaşlardan paniğe kapılmamasını isteyerek "Hükümetin, vatandaşın sağlığını koruyacak rasyonel tedbirler konusunda talep etmesi durumunda iktidar, muhalefet ayrımı gözetmeksizin sorumlu bir muhalefet anlayışı doğrultusunda destek vereceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz." diye konuştu.