Son dakika: Başkan Erdoğan'a hakaret eden CHP'li Engin Özkoç hakkında flaş gelişme

Son dakika haberi... CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile ilgili hazırlanan Başsavcılık fezlekesi Adalet Bakanlığı'na gönderilmişti. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Fezleke bakanlığımızca imzalanarak Meclis'e gönderilmiştir, konu Meclisin takdirindedir" dedi.

Giriş Tarihi 05 Mart 2020, 13:19 Güncelleme 05 Mart 2020, 15:55
Son dakika: Başkan Erdoğan’a hakaret eden CHP’li Engin Özkoç hakkında flaş gelişme

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çirkin ifadeler kullanan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile ilgili hazırlanan Başsavcılık fezlekesi Adalet Bakanlığı'na gönderilmişti.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül yaptığı açıklamada "Fezleke bakanlığımızca imzalanarak Meclis'e gönderilmiştir, konu Meclisin takdirindedir" dedi.


CHP'Lİ ENGİN ÖZKOÇ'TAN SKANDAL İFADELER!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmasında "Türkiye'nin bu tarihi mücadelesini sürekli fitneyle, yalanla, iftira ile lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum; Haysiyetsizdir onursuzdur, şerefsizdir,alçaktır, haindir" sözleri üzerine kameralar karşısına geçen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Başkan Erdoğan hakkında skandal ifadeler kullanmıştı.