Son dakika: Başkan Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen NATO Zirvesi kapsamında Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile bir araya geldi.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2019, 12:38 Güncelleme 04 Aralık 2019, 19:22
Son dakika: Başkan Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Londra'da NATO İttifakı'nın kuruluşunun 70. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile ikili görüşme gerçekleştirdi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında ikili temaslarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile ikili görüşmelerinin ardından Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.

NATO GENEL SEKRETERİNDEN AÇIKLAMA
Öte yandan gazetecilerin soruları üzerine Baltık ülkeleri ve Polonya toprakları dahil tüm NATO üyelerinin topraklarının korunmasının önemsendiğini söyleyen Stoltenberg, "Başkan Erdoğan'la da görüştük, NATO'nun savunma ve güvenlik planlamalarını yeni baştan ele alacağız" diyerek Türkiye'nin beklentilerine olumlu cevap verileceği sinyalini verdi.