Karakomik Filmler ile gişede çakılan Cem Yılmaz yine tribünlere mi oynadı?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Resepsiyonu'na davet ettiği Cem Yılmaz, davete "Mehmetçik Vakfı yararına yapacağı gösteri nedeniyle" katılamayacağını bildirdi. Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü köşe yazısında Yılmaz'ın daveti geri çevirmesini kaleme aldı. Tezel, "Elbette aylar öncesinden biletleri satılmış bir oyunu iptal etmek seyirciye saygısızlık olur. Ayrıca bu gösterinin geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak olması önemli bir gerekçe. Asıl merak ettiğim, gösterinin gelirinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağına ne zaman karar verildi? Yılmaz, Cumhurbaşkanı'ndan davet alınca mı, yoksa önceden mi bu kararı vermişti? Ve bunu duyurmuş muydu?" dedi.

Giriş Tarihi 30 Ekim 2019, 10:00 Güncelleme 30 Ekim 2019, 10:03
Karakomik Filmler ile gişede çakılan Cem Yılmaz yine tribünlere mi oynadı?

İÇİNDEKİLER

İşte Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel'in bugünkü köşe yazısında Cem Yılmaz'ı konu aldığı o kısım:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Resepsiyonu'na Cem Yılmaz'ı da davet etti.
Cem Yılmaz da gelen davetiyeyi Twitter'de paylaşıp altına şu notu düştü: '29 Ekim Cumhuriyetimizin 96. yıldönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm. Çok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun.'

DOBLO'CULAR YER Mİ?
Elbette aylar öncesinden biletleri satılmış bir oyunu iptal etmek seyirciye saygısızlık olur. Ayrıca bu gösterinin geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak olması önemli bir gerekçe. Asıl merak ettiğim, gösterinin gelirinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağına ne zaman karar verildi? Yılmaz, Cumhurbaşkanı'ndan davet alınca mı, yoksa önceden mi bu kararı vermişti?
Ve bunu duyurmuş muydu?



Cem Yılmaz, resepsiyona katılamayacağını neden Twitter'dan açıklıyor? Cumhurbaşkanı, Cem Yılmaz'ı Twitter'dan mı davet etti? Elbette hayır! Normalde Cem Yılmaz'ın yapması gereken Cumhurbaşkanı'nın özel kalemine gelemeyeceğini bildirmek olmalıydı. Yılmaz, daveti geri çevirdiğini Twitter'dan duyurarak yine tribünlere oynadı, takipçilerine şov yaptı. Takipçilerinin yorumları da Yılmaz'ın niyetini açıkça gösteriyor zaten.
Bahse varım Yılmaz şöyle düşündü:
"Aslında davete gitmem lazım ama sosyal medyada 'saray komedyeni' ilan edilirim, linç yerim. Neyse ki o gün bir gösterim var. Gösterinin gelirini de Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağımı söyler, eleştirilerden kurtulurum. Ama özel kalem müdürünü arayıp daveti reddedersem bundan kimsenin haberi olmaz.
Belki Cumhurbaşkanı'na bile gerekçemi söylemezler. Yok, o kadar da değil, paranoya yapmayayım.
Ben en iyisi daveti Twitter'dan geri çevireyim de muhalifler, takipçilerim 'İşte muhalif komedyen', 'Büyüksün Cem' desinler." Ah Cem ah, çok zekisin ama vatandaşı hafife alıyorsun, onları 'kaz' yerine koyuyorsun.
'Doblo'cular yer bu numaraları' diyorsan fena yanılıyorsun.
Kibrine yenik düşüyorsun!
Siyaset yapmak sana yakışmıyor.
Eski Cem Yılmaz böyle miydi?