Terörden temizlenen Rasulayn'daki evine 6 yıl sonra döndü, Öcalan posterlerini tek tek söktü

Barış Pınarı Harekatı ile huzura kavuşan Rasulayn'da bulunan evine dönen Muhammed Rummane, teröristlerin astığı paçavraları ve teröristbaşı Öcalan'ın posterlerini tek tek söküp indirdi.

Giriş Tarihi 26 Ekim 2019, 08:08 Güncelleme 26 Ekim 2019, 08:13
Terörden temizlenen Rasulayn’daki evine 6 yıl sonra döndü, Öcalan posterlerini tek tek söktü

İÇİNDEKİLER

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile bölge, uzun süredir hasretini çektiği huzura kavuşuyor.

ŞÜKÜR SECDESİ YAPTI
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn ilçesi sakinleri, YPG/PKK'lı teröristlerin el koyduğu evlerine dönüyor. Rasulayn'da 20 yıl boyunca su işleri müdürü görevini yürüten Muhammed Rummane, ilçeye döndükten sonra 6 yıldır uzak kaldığı evine gitti. 6 yıldır görmediği evine girer girmez şükür secdesi yapan Rummane, karşılaştığı manzaraya ise öfkelendi.

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR
İnşaat mühendisi Rummane, kendi elleriyle tasarladığı evinin duvarlarına asılı örgütün sözde bayraklarını, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın ve elebaşı posterlerini tek tek söktü. "YPG/PKK'lı teröristler evimi karargaha çevirdiler" diyen Rummane, yuvasına döndüğü için mutlu olduğunu dile getirdi. Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Rummane, "Biz bu topraklar için kan döktük, buraların asıl sahibi bizleriz" diye konuştu.