Fransız dergisi Le Point'in skandal kapağına Mehmetçik'ten sahada yanıt!

Barış Pınarı ile sınır terörden arındırıldı. Etienne Gernelle adlı Fransız’ın yönettiği dergi ise Başkan Erdoğan’ı ırkçılıkla suçladı! Mehmetçik de Tel Abyad’ı huzura kavuşturup iftiraları en güzel yanıtı yolladı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2019 Güncelleme 26 Ekim 2019, 07:56
Fransız dergisi Le Point’in skandal kapağına Mehmetçik’ten sahada yanıt!

İÇİNDEKİLER

Türkiye, kendi göbeğini kendi kesip düğmeye bastı. Barış Pınarı Harekatı'nı başlattı. Sınırını terör örgütü PKK/ PYD'den arındırdı. Batı ise Türkiye'nin haklı operasyonuna destek vermek yerine terör örgütünün yanında yer aldı. Fransız "Le Point" dergisi Başkan Tayyip Erdoğan'ı kapak yapıp akılalmaz yalanlar kullandı.


FIRIN BİLE KURULDU
Etienne Gernelle adlı Fransız'ın yönettiği dergi, askerimizi de ırkçılıkla suçladı! Ancak Mehmetçik, Tel Abyad ve Resulayn'ı terör zulmünden kurtardı. Bölgenin yaralarını sarmak için seferberlik başlattı. Teröristlerin yaktığı hastane yakınlarına mobil klinik açtı. Tel Abyad halkına sağlık hizmeti vermeye başladı. Klinikte 3 aylık bebeğini muayene ettiren baba Hasan el Ahmet, Türk devletine teşekkür ederek, "Allah Türkiye'den razı olsun" ifadesini kullandı. TSK, tarafından kurulan mobil fırın da günde 8 saat çalışıyor ve günlük 3 bin 120 adet ekmek üretip dağıttı.

ERDOĞAN'DAN SUÇ DUYURUSU
Başkan Erdoğan, "Le Point" dergisi yayın direktörü Etienne Gernelle ve Yazarı Romain Gubert hakkında suç duyurusunda bulundu. Şüpheliler hakkında kamu davası açılması talep edildi.



Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde ile görüştü.



TEŞEKKÜR PINAR'I
Tel Abyad ve Resulayn'da mayın temizleyen Mehmetçik, Suriyeli bir kadının doğum sancısının arttığını öğrendi. Hemen zırhlı araçla Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürülen Ziheyye El Halil, bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Türk askerine teşekkür eden anne, Barış Pınarı Harekatı'ndan dolayı bebeğinin ismini "Pınar" koydu.