Hain terör örgütü YPG gazetecilere saldırdı! Manipülasyon yapan yabancı basın sus pus oldu!

Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın 3. Gününde hain terör örgütü YPG, gazetecilerin bulunduğu otele ateş açtı. Saldırıda iki gazeteci yaralandı. Tüm bu gelişmeler olurken ise harekat başladığı gibi manipülasyon yapan yabancı basın sus pus oldu.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 17:00 Güncelleme 11 Ekim 2019, 18:02
Hain terör örgütü YPG gazetecilere saldırdı! Manipülasyon yapan yabancı basın sus pus oldu!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin güney sınırındaki tehdidine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın 3.gününde hain terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG, sivillere saldırmaya devam ediyor.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde gazetecilerin olduğu binaya yönelik YPG/PKK saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda iki Anadolu Ajansı muhabiri hafif yaralandı.

Kamışlı'daki teröristler tarafından iki defa hedef alınan bina güvenlik güçlerinin yardımı ile boşaltıldı.

Saldırının gerçekleştiği binada Reuters, BBC ve diğer yabancı basın mensupları da vardı.

Türkiye'de gerçekleşen her türlü gelişmeyi saniyesinde aktaran, basın özgürlüğü ile ilgili sayfalarca haber yapan Batı medyası, YPG/PKK tarafından hedef alınan basın mensupları hakkında tek bir satır haber geçmedi.

CNN HAREKAT BAŞLADIĞI GİBİ YALAN HABER YAPMAYA BAŞLAMIŞTI!
Trump'ın "Fake News" olarak adlandırdığı CNN, harekatın başlamasıyla birlikte anında bölgeye muhabirini gönderdmişti. Operasyonun karalanması için elinden geleni yapan CNN muhabiri, yalanlarına "Sivillerin yaşadığı bölgeler tehlike altında" demişti.

AL JAZEERA DE ALGI OPRASYONU YAPMIŞTI!
Al Jazeera, Türkiye, 'Kürt kuvvetlerine karşı şiddetli saldırılarını hızlandırdı' başlığıyla yayınladığı haberinde, Türkiye'nin yaptığı bombardımanların sivil gözetmeksizin yapıldığını ima etmişti.