Barış Pınarı Harekatı vatan haini Can Dündar'ı da rahatsız etti! Fetih Suresi'ni hedef aldı!

Türkiye Barış Pınarı Harekatı ile kenetlenmişken vatan haini Can Dündar, askerlerimizin başarılı olması için okunan Fetih Suresi'ni hedef aldı. Dündar, sosyal medya hesabından “Madem işgal denmesini istemiyorsunuz, neden Fetih suresi okuyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 11:15 Güncelleme 11 Ekim 2019, 12:19
Barış Pınarı Harekatı vatan haini Can Dündar’ı da rahatsız etti! Fetih Suresi’ni hedef aldı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin güney sınırındaki tehdide karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı, Türkiye düşmanlarını bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

MİT TIR'ları kumpasının ardından FETÖ'nün kucağını mesken tuttuğu anlaşılan firari vatan haini Can Dündar, Twitter hesabından Barış Pınarı Harekatı'na dair akılalmaz bir mesaj yayınladı.

HAREKATA İŞGAL BENZETMESİ
Can Dündar, Türkiye'nin Suriye sınırını teröristlerden temizlemek ve güvenli bölge oluşturmak için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda, TSK'nın, Suriye'nin toprak bütünlüğünü koruduğunu defaatle ifade etmesine rağmen işgal olarak adlandıranlardan biri!..

KUR'AN-I KERİM HAZIMSIZLIĞI
İslam'dan ve Allah'ın (c.c.) kelâmı olan Kur'an-ı Kerim'den rahatsız olan hazımsız Dündar, Fetih suresi okunmasına dayanamadı. Camilerde, kahraman Mehmetçik'e destek için okunan Fetih suresine karşı çıkan Dündar, "Madem operasyona "işgal" denmesi istenmiyor, o halde neden camilerde "Fetih" (savaşarak ele geçirme-fethetme) suresi okunuyor?" ifadesini kullandı.

İşte İslam düşmanı vatan haininin paylaşımı:

Hainin, fetih ve işgal arasındaki farkı bilmediği dikkatlerden kaçmazken, sosyal medya kullanıcılarının, Dündar'a sert tepki gösterdiği görüldü.