Gökhan Özoğuz'a 15 Temmuz dersi: Çizimlerden değil darbecilerden nefret et

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz afişlerinin bazılarını eleştirmiş ve eleştirisi yüzünden birçok vatandaştan tepki görmüştü. Özoğuz'un darbeyi ve darbecileri kınamak yerine afişleri eleştirerek konuyu saptırma çabasına bir tepki de oyuncu Hasan Kaçan'dan geldi. Kaçan, Özoğuz'a "çizimlerden değil, darbecilerden nefret et" dedi.

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2019, 10:10 Güncelleme 15 Temmuz 2019, 10:20
Gökhan Özoğuz’a 15 Temmuz dersi: Çizimlerden değil darbecilerden nefret et

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz 2016'da düzenlenen hain darbe girişiminin yıl dönümünde Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ile oyuncu Hasan Kaçan arasında afiş tartışması yaşandı.

Gökhan Özoğuz, 15 Temmuz için hazırlanan bazı afişlere tepki gösterdiği paylaşımında "Bu çizimlerinden nefret ediyorum. Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor. Türk askeri olgunun itibarını zedeler mi diye düşünmeden konması korkunç. Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" diyerek darbeye tepki göstermek yerine konuyu saptırma ve sabote etme girişiminde bulunmuştu.

DERSİNİ ALDI: "ÇİZİMLERDEN DEĞİL DARBECİLERDEN NEFRET ET!"
Özoğuz'un hain darbe girişimini lanetlemek yerine konuyu sabote eden paylaşımına tepki gösteren oyuncu Hasan Kaçan ise "Çizimlerden değil darbecilerden nefret edeceksin Gökhan! Alçak darbeciler 251 evladımızı şehit etti Gökhan! 251 can toprak altında Gökhan! Büyüklerinden hiçbir şey öğrenmediysen, şehit evinde edeple susulacağını da mı öğrenmedin Gökhan! Bu memleket şehit evi Gökhan! Sus Gökhan!" yorumunu yaptı.