Ekşi Sözlük'te 'intihar' rezaleti! Saatlerce müdahale edilmedi

Denetimsiz şekilde sosyal medya yayıncılığı yapan ve gençlerle çocuklara kötü örnek olduğu bilinen Ekşi Sözlük'te yine olumsuz örnek teşkil edecek ifadeler yer aldı. Bir kullanıcının '14 eylül 2019 yaşamıma son verecek olmam' diye açtığı başlık saatlerce siteden kaldırılmadı.

Giriş Tarihi 14 Eylül 2019, 10:54 Güncelleme 14 Eylül 2019, 14:49
Ekşi Sözlük’te ’intihar’ rezaleti! Saatlerce müdahale edilmedi

İÇİNDEKİLER

Denetimsiz şekilde sosyal medya yayıncılığı yapan Ekşi Sözlük bir skandala daha imza attı. Açılan bir başlık saatlerce kaldırılmadı, gençlere kötü örnek teşkil etti.

Bir kullanıcı '14 eylül 2019 yaşamıma son verecek olmam' başlığıyla yayınladığı notta şu ifadelere yer verdi:

Yaşamaya ve mücadele etmeye gücüm kalmadı. Huzurlu ve mutlu bir yaşantım olsun isterdim, başaramadım. Başarısız giden bir eğitim ve dışlanmış olduğum aile hayatım yaşantımı devam ettirecek bir heyecan bırakmadı bende.

Şimdi bir bankta oturup bütün yaşadıklarımı aklımdan geçiriyorum, bunun için sabaha kadar bolca vaktim var. Sabah evimin bulunduğu şehre gidip sonsuz uykuya dalıcam.

Ekşi Sözlük'ün altına çok sayıda yorum gelen başlığı saatlerce kaldırmaması dikkat çekti.

Başlığın altına gelen yorumlar şöyle;

-Sanki herkes çok mu mutlu ? Devam ediyorsak bizi seven insanlar için. Geçmiş geçmişte kaldı bırak artık her şeyi yeniden başlarsın.

-Yapma, değmez.

-Yapmaman gereken sey dediğim olay. Her sey cok kotu diyelim, peki düşüncelerin? Bu hayattaki düşündüğün güzel şey ler toprak olacak, değer mi hic? Hayal kurmalısın dostum.

-Evet garip değil mi? Gerçekleşmeyecek hayalleri neden kurariz ki? Ama emin ol güzel oluyor. ben hayattan cok bezince, uçan bir süpürgede hayal ediyorum kendimi. Bazen sihirli bir değneğim olduğunu hayal ederim. Kimi zaman ise orta cağda bir savaşçı olduğumu ve maceradan maceraya koştuğumu hayal ederim. Hayatta her sey paralı olabilir ama hayal etmek değil. Hayal edin!

-Şu an ıssız bir yerdesin. Çadırını ve eşyalarını alıp kamp yaptığını düşün. Ateşini yakıp cay demliyorsun kendine ve kitabını alıp titrek el feneri ısığıyla okuyorsun çatırdayan ateşin eşliğinde.