Ekrem İmamoğlu'ndan bir zam daha! İSPARK'a ve İSBİKE'ye büyük zam

‘Her şey çok güzel olacak’ sloganıyla koltuğa oturan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı tatillerin ardından gerçekleştirdiği işçi kıyımı ve zamlarla göreve başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'da taksi, dolmuş ve vapur ücretlerine yüzde 10 ila yüzde 25 arasında zam yapıldığını açıklamıştı. İBB İSPARK'a ve İSBİKE'ye büyük zam yaptı.

Giriş Tarihi 01 Eylül 2019, 22:36 Güncelleme 01 Eylül 2019, 23:01
Ekrem İmamoğlu’ndan bir zam daha! İSPARK’a ve İSBİKE’ye büyük zam

İÇİNDEKİLER

'Her şey çok güzel olacak' sloganıyla koltuğa oturan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı tatillerin ardından gerçekleştirdiği işçi kıyımı ve zamlarla göreve başladı. Medya AŞ'de ve BELTUR'da yaşanan işçi kıyımlarının ardından İstanbul'da, okul ve personel servisleri, taksi, minibüs, taksi dolmuş ile şehir içi arabalı vapur ücretlerine de zam geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSBİKE ve İSPARK'ta ücret tarifesinde değişikliğe gitti.

YÜZDE 50 ORANINDA ZAM
Saatlik kiralama 2.5 TL olan bisiklet kiralamaları 3.5 TL'ye çıkarıldı. Abonelik ücreti ise 59 TL'den 99 TL'ye çıkartıldı.

İSPARK Belgrad ormanları giriş fiyatını yüzde 50 arttırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İSBİKE'ye ve İSPARK'a yüzde 40 ve yüzde 50 oranında zam yaptı.

İşte eski ve yeni ücret tarifeleri...

Yeni ücret tarifesi

Eski ücret tarifesi