NASA yeni burç sıralaması nasıl oldu? Burçların yeni tarihi nedir? İşte yeni burç yılan burcu özellikleri

Burçların tarihi değişti NASA 13. yeni burcun Yılan burcu olduğunu açıkladı. Dünya'nın yörüngesel salınımının değişimini açıklayan NASA yeni burç tarihlerini ve burçların yeni sıralamasını da paylaştı. Peki İkizler burcunun yeni tarihleri nasıl 2019, burçların tarihi neden değişti? ABD Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), Dünya'nın yörüngesel salınımı değiştiği için yıldızların Dünya'ya göre pozisyonunun değiştiğini bu nedenle de burçların tarihlerinin değiştiğini açıkladı. Dünya'ya göre yıldızların pozisyonu değiştiği için, şimdiki gökyüzünün antik zamanlardakinden çok farklı olduğu; Güneş'in 12 burcu oluşturan takımyıldızların üzerinde bulunduğu zamanının da bu yüzden değiştiği açıklandı. İşte NASA yeni burç sıralaması ile burçların yeni tarihi! İşte Yılan burcu özellikleri

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2019, 16:01 Güncelleme 05 Ağustos 2019, 16:01
NASA yeni burç sıralaması nasıl oldu? Burçların yeni tarihi nedir? İşte yeni burç yılan burcu özellikleri

İÇİNDEKİLER

NASA yeni burç sıralaması nasıl oldu? Burçların yeni tarihi nedir? İşte Yılan burcu özellikleri. NASA'nın yeni burç açıklaması astronomlar ile astrologların arasını açtı. NASA'nın yaptığı burç açıklaması günün konusu oldu. ABD Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), Dünya'nın yörüngesel salınımı değiştiği için yıldızların Dünya'ya göre pozisyonunun değiştiğini bu nedenle de burçların tarihlerinin değiştiğini açıkladı. Artık 13 burcun olduğunu açıklayan NASA, burçların yeni tarihlerini açıkladı. Peki ama burçların tarihleri neden değişti, yeni burç tarihleri hangisi, 13. yeni burç hangisi?

Yılan burcu gerçek mi?

Öte yandan astrolojide 12 değil 13 burcun var olduğu kanısı da giderek güçleniyor. NASA da web sitesinde Babillerin eski anlatılarında 13 burç olan Ophiuchus yani Yılan Burcu'na yer verdiğine değiniyor.Ancak Babillerin bilinmeyen bir nedenle Güneş'in 30 Kasım- 17 Aralık tarihinde üzerinde olduğu Yılan Burcu'nu bir kenara koyduğu biliniyor. İşte burçların yeni tarihleri....

Yılan Burcu nasıl bir burç? Kimler yılan Burcuna girdi?

29 Kasım- 17 Aralık arasında doğanlar açıkçası artık "Yılan"

İsmini duyunca, soğuk geldiği için de kimse yılan olmak istemiyor.

Yılan Burcu insanı nasıl özellikler taşır ?

- Sessiz ve etkileyicidirler.

-Hiç bir hedefe direk gitmezler.

- İşlerini dolaylı yollardan hallederler.

- Yılan insanı ile anlaşmak ya da ona yaklaşmak bile yeterince zordur. ilişki kurulması oldukça zor bi karaktere sahiptir.

- Problem çözmek istemez kaçmayı tercih eder.

- İnsanları etkilemeye çalışmak en önemli işidir.

Yılan Kadını

Güvenli ortamları sever, güvene ihtiyaç duyar. Tembeldir, kendisini geliştirmek yerine hazıra konup, kendini geliştiren bir erkek arar.
Tutkulu bir kadındır.

toplumsal kurallara verdiği önem, Hırslı olmasına rağmen, çalışkan değil ve zekasını tam olarak kulllanmayı sevmez. Ama etrafında entellektüel olarak görünür. Öyle sanılması da hoşuna gider.

Yılan Erkeği

Nazik ve stratejiktir.Herkese nasıl davranması gerektiğini bilir.Aşka düşkün ve yoğun bir şekilde duygusallık yaşayan bir adamdır.

Çok ilerleyemez korkaktır.Kolay güvenmez.Zenginleşmek ister ama çok istikrarlıdır.

BURÇLARIN YENİ TARİHLERİ

KOÇ : 18 Nisan-13 Mayıs

BOĞA : 13 Mayıs-21 Haziran

İKİZLER : 21 Haziran-20 Temmuz

YENGEÇ : 20 Temmuz-10 Ağustos

ASLAN : 10 Ağustos-16 Eylül

BAŞAK : 16 Eylül-30 Ekim

TERAZİ : 30 Ekim-23 Kasım

AKREP : 23 Kasım-29 Kasım

YAY : 17 Aralık-20 Ocak

OĞLAK : 20 Ocak-16 Şubat

KOVA : 16 Şubat-11 Mart

BALIK : 11 Mart-18 Nisan

YILAN : 29 Kasım-17 Aralık

Burç nedir?

Burç, halk arasında, kültürlerde veya astrologlar tarafından Zodyak üzerinde yer alan 12 burç kuşağı takımyıldızının her birine verilen isimdir. Zodyak, güneşin gökyüzünde bir yıl boyunca ve bazı gezegenlerin yolu üzerinde hareket ediyormuş gibi tasarlanan hayali bir kuşaktır. Astronominin araştırdığı konular ve takımyıldızları ile astrolojinin uzaktan yakından herhangi bir ilgisi yoktur. Bunlar insanın dünyaya geldiği zamanı esas alarak bu esnada gökte burçlar kuşağında bulunan cisimlerin insanın kaderi üzerinde etkili olduğunu savunurlar. Astroloji bir bilim dalı değildir. Gökbilimi ise gökyüzünde bulunan yıldızları, takımyıldızlarını kısacası göksel olan bütün cisimleri inceleyen bilim dalıdır. Takımyıldızı, gökyüzünün bölünerek parsellendiği 88 parselden her birine takılan isimdir. Ancak bu terim çoğunlukla, yanlış bir şekilde, görünüş itibari ile birbirleriyle ilgili gözüken yıldız gruplarını tanımlamak için de kullanılır.