İmamoğlu'nun canlı yayındaki TRT yalanına videolu cevap!

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında, TRT'yi eleştirerek kendisini haber yapmadığını iddia etti. Ancak İmamoğlu'nun bu iddiasının doğru olmadığı çok geçmeden görüntüleriyle birlikte ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 12 Haziran 2019, 01:41 Güncelleme 12 Haziran 2019, 01:57
İmamoğlu’nun canlı yayındaki TRT yalanına videolu cevap!

İÇİNDEKİLER

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında, TRT'yi eleştirerek kendisini haber yapmadığını iddia etti.

'TRT BENİM KARADENİZ GEZİMİ HABER YAPMADI" YALANI
Karadeniz'e yaptığı geziyi hatırlatan CHP adayı, "Ya düşünsenize, Ekrem İmamoğlu bütün Karadeniz'i gezdi, sadece VIP olayı, tek haber. Niçin? Üzücü değil mi, bütün bunlar beni üzüyor" dedi.

TRT, GÖRÜNTÜLERLE YALANLADI
Ancak İmamoğlu'nun bu iddiasının doğru olmadığı çok geçmeden görüntüleriyle birlikte ortaya çıktı. TRT Haber Kanal Koordinatörü Yahya Bostan, TRT Haber'in İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine ilişkin yapılan haberi ve görüntüleri Twitter'dan paylaştı.

Ordu Havalimanı'nda hakkı olmadığı halde VIP'i kullanmak isteyen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, kendisine kuralları hatırlatan polislere, Ordu Valisi Seddar Yavuz'u kastederek "Bu vali tam bir it!" diyerek hakaret etmişti.