Abdullah Şevki'den sonra pedofili skandalına imza atan atan Elif Şafak'ın 'Mahrem' isimli kitabına tepkiler çığ gibi!

Abdullah Şevki isimli şahsın, "Zümrüt Apartmanı" kitabında yayımladığı çocuk istismarına ilişkin ifadelerin gün yüzüne çıkması Türkiye'de şok etkisi yaratmış, kamuoyundan gelen yoğun tepki sonucu söz konusu şahıs gözaltına alınmıştı. Henüz olay gündemdeki sıcaklığını korurken benzer ifadelerin Elif Şafak tarafında da kullanıldığı ortaya çıktı. Elif Şafak'ın "Mahrem" kitabında yer alan skandal ifadeler de sosyal medyadan büyük tepki topladı. Vatandaşlar, çocuklarının bu sapık zihniyetli insanlardan korunması için skandal kitabın toplatılmasını istedi.

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2019, 18:42 Güncelleme 29 Mayıs 2019, 18:55
Abdullah Şevki’den sonra pedofili skandalına imza atan atan Elif Şafak’ın ’Mahrem’ isimli kitabına tepkiler çığ gibi!

İÇİNDEKİLER

Abdullah Şevki isimli şahsın," Zümrüt Apartmanı" kitabında yayımladığı çocuk istismarına ilişkin ifadelerin gün yüzüne çıkması Türkiye'de şok etkisi yaratmıştı. Sözde yazar Abdullah Şevki isimli sapığın çocuk istismarına dair yazdığı mide bulandıran ifadelerin ortaya çıkmasının ardından bir skandal daha patlak verdi. Skandal satırların sahibi, FETÖ'nün parlattığı sözde yazar Elif Şafak oldu. Elif Şafak'ın kan donduran satırları sosyal medyada büyük tepki topladı.

Abdullah Şevki isimli şahsın,"Zümrüt Apartmanı" kitabında yayımladığı çocuk istismarına ilişkin ifadelerin gün yüzüne çıkması Türkiye'de şok etkisi yaratmış, kamuoyundan gelen yoğun tepki sonucu söz konusu şahıs gözaltına alınmıştı. Abdullah Şevki ve kitabın yayıncısı daha sonra serbest bırakılmıştı.

Henüz olay gündemdeki sıcaklığını korurken benzer ifadelerin Elif Şafak tarafında da kullanıldığı ortaya çıktı. Elif Şafak'ın 'Mahrem' ismli kitabı da Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

KİTAP HALA RAFLARDA
Doğan Kitap tarafından yayımlanan "Mahrem" isimli "kitabının 238, 239 ve 240. sayfalarında " Elif Şafak'ın Abdullah Şevki'yi aratmayacak iğrençlikte satırlar kaleme aldığı görüldü. Çocuk istismarına açıkça yer verilen kitabın hali hazırda bir çok online satış sitesinden de satımına devam edildiği tespit edildi.

NASIL ÖDÜL ALDI?
Büyük tepkilere neden olan kitaba tepkiler ise çığ gibi. Doğan Kitap'ta 66. baskısı yapılan kitabın Türkiye Yazarlar Birliği'nden en iyi roman ödülü aldığı ortaya çıktı. İçerisinde açıkça pedofili ifadeleri barındıran çalışmayanın nasıl ödül aldığı da merak konusu oldu.

SKANDAL KİTAP TOPLATILSIN
Vatandaşlar tarafından adeta sapkın zihniyetini satırlara döken Elif Şafak'ın kitabının toplatılması isteniyor. Elif Şafak'ın skandal satırlarına sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken çocukların böyle sapıklardan korunması gerektiği kaydedildi.