Ali İhsan Yavuz'dan Fatih Portakal ve CHP'ye tokat gibi yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul seçimlerine yönelik itirazlar hakkında yaptığı bir konuşmanın Fatih Portakal ve CHP'li isimler tarafından çarpıtılmasına yönelik Twitter hesabından bir açıklamada bulundu.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2019, 12:14 Güncelleme 06 Mayıs 2019, 12:55
Ali İhsan Yavuz’dan Fatih Portakal ve CHP’ye tokat gibi yanıt

İÇİNDEKİLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Twitter hesabından İstanbul seçimlerine yapılan itirazlar ve kendisi hakkında yapılan spekülasyonlar hakkında konuştu. Yavuz, ayrıca İstanbul seçimlerinde yapılan usulsüzlüklerle ilgili yeni belgeleri de tek tek paylaştı.

PORTAKAL VE CHP'YE YANIT
Değerli Fatih Portakal ve CHP'li yöneticiler başta olmak üzere bazı kişiler, bana atfedilen "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" şeklindeki ifadeyi dillerine doladılar.

"Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" şeklinde ifadem olmamasına rağmen bunu neden dillerine doladılar acaba? Böyle bir kurgudan bile medet umulduğu için olabilir mi? Benim için mahzuru yok ama acziyetin bu kadarı da gerçekten üzüntü verici.

Bir başka ihtimal de, bunu yapanların bu yalanı doğru sanmasıdır ki bu da gerçekten vahim. Siyasetçi ve medya mensubu olma sorumluluğu eylem ve söylemlerde ihtimam göstermeyi zorunlu kılar.