CHP'li Engin Altay'dan küstah tehdit

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da yapılan usulsüzlüğün ortaya çıkmasıyla birlikte CHP'de panik giderek arttı. Bu da CHP'li siyasetçilerin açıklamalarına yansıdı. Tehdit üzerine tehditlerde bulunan CHP'li yöneticilere son örnek CHP Grup Başkanvekili Engin Altay oldu. Seçimler üzerinden Türkiye'yi tehdit eden CHP'li Altay dış müdahaleye göz kırptı.

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2019, 19:47 Güncelleme 03 Mayıs 2019, 11:15
CHP’li Engin Altay’dan küstah tehdit

İÇİNDEKİLER

CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun medyayı tehdit etmesinden sonra bir tehdit skandalı daha patladı! Sandıktaki usulsüzlüklerin ortaya çıkmasından sonra hukuki süreç başlayınca köşeye sıkışan CHP, çareyi dış müdahalelere göz kırpmakta buldu.

EKONOMİK VE ASKERİ YAPTIRIMLA TEHDİT ETTİ
CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul milletvekili Engin Altay, AK Parti'nin seçimlerdeki usulsüzlüklerle ilgili meşru itiraz hakkını kullanmasından rahatsız oldu! Sandıktaki organize vurgunu ortaya çıkan CHP'nin İstanbul milletvekili Engin Altay, AK Parti'nin bu süreci sürdürmesi halinde diğer ülkelerin rahatsız olacağını ve Türkiye'yi "ekonomik ve askeri yönden" zorda bırakacağını belirterek askeri ve ekonomik yaptırım göndermesinde bulundu.