Karamollaoğlu'nun dolmaz dediği Çamlıca Camii'ne cuma namazı için akın edildi

Çamlıca Camii'ni hedefine alan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,"Hangi akıllının başına Çamlıca Tepesi'ne 60 bin kişilik cami yapmak gelir ya? Bir kere doldursunlar ellerini öperim." demişti. Karamollaoğlu'nun dolmaz dediği Çamlıca Camii'ne cuma namazı için akın edildi.

Giriş Tarihi 12 Nisan 2019, 14:06 Güncelleme 12 Nisan 2019, 17:51
Karamollaoğlu’nun dolmaz dediği Çamlıca Camii’ne cuma namazı için akın edildi

İÇİNDEKİLER

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında Çamlıca Camii'ni sert bir dille eleştirmişti. Temel Karamollaoğlu'nun dolmaz dediği Çamlıca Camii'ne cuma namazı için akın edildi.

KARAMOLLAOĞLU NE DEMİŞTİ?
Karamollaoğlu, "Hangi akıllının başına Çamlıca Tepesi'ne 60 bin kişilik cami yapmak gelir ya? Bir kere doldursunlar ellerini öperim. İçeriye giren dışarıya nasıl çıkacak? Günün en az 7-8 saatini vermesi lazım ki, orası dolsun. Bunu bile idrak etmeden, dışarıdan bakıldığı zaman 'Şu ihtişama bak ya, nereden nereye geldik Türkiye olarak' derseniz, işte hapı yuttuğumuzun resmidir bu. Bu Türkiye'nin ne kadar perişan halde olduğunu gösterir, ne kadar geliştiğini kalkındığını göstermez. Bakış açısı bu." diye konuşmuştu.

ÇAMLICA CAMİİ DOLDU TAŞTI
Çamlıca Camii, bugün cuma namazında büyük kalabalık gördü. Vatandaşlar, cuma namazı için Çamlıca Camii'ni tercih etti. Vatandaşların caminin içi ve avlusunda hatıra fotoğrafları çektirmeleri dikkat çekti.

İşte Çamlıca Camii'nden kareler:




VATANDAŞTAN TOKAT GİBİ CEVAP

Bugün ki Cuma namazı sonrası bile tıklım tıklım olan Çamlıca Camii'nin dolu halini paylaşan vatandaşlar Karamollaoğlu'nun sözlerine tokat niteliğinde cevap verdiler.

İşte sosyal meydan vatandaşın Temel Karamollaoğlu'na tepkileri;