Yine Soner Yalçın yine Oda TV! Seçim sonuçlarına gölge düşürmek için kirli senaryo devrede

Her seçim sonucunda hüsran yaşayıp milletin iradesine gölge düşürmek isteyen Soner Yalçın ve Oda TV, bu seçim de provokasyon yapmaktan geri durmadı. Türkiye'nin seçim güvenliği açısından dünyadaki en iyi ülkelerden birisi olmasına rağmen seçim sonuçlarını provoke etmek isteyen Oda TV ve Soner Yalçın, sayımlar başlamadan saatler önce "Tüm Türkiye'de şüpheli olaylar" provokasyonuyla algı yaratma peşine düştü.

Giriş Tarihi 31 Mart 2019, 17:40 Güncelleme 31 Mart 2019, 17:53
Yine Soner Yalçın yine Oda TV! Seçim sonuçlarına gölge düşürmek için kirli senaryo devrede

İÇİNDEKİLER

Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın'ın sahibi olduğu Oda TV, birkaç gün önce yine provokatif haberler yapmak üzere düğmeye basmış, algı operasyonlarını hızlandırmıştı. AA'yı seçim akşamları algı operasyonu yapmakla suçlayan Soner Yalçın ve ekibi, "ilk saatlerde AK Parti'nin oylarını yüksek vererek algı operasyonu yapıyor" şeklindeki bayatlamış, asılsız algı operasyonunu yine devreye sokmuşlardı.

SONUÇLARA SAATLER KALA YİNE DÜĞMEYE BASTILAR
Türkiye'nin seçim güvenliği konusunda dünyanın en güvenli ülkelerinden biri olarak gösterilmesine rağmen günler öncesinden algı operasyonlarına başlayan Oda TV, 31 Mart günü de kirli senaryoları devreye sokmaktan geri durmadı. Seçim sonuçlarının açıklanmasına saatler kala Oda TV, sözde "Türkiye genelinde şüpheli olaylar" yalanıyla seçim sonuçlarına gölge düşürme peşine düştü.

ASILSIZ VE KURGU BİLGİLERLE ALGI OPERASYONU!
Oda TV, seçim sonuçlarına gölge düşürmek için yaptığı sözde "şüpheli olaylar" haberinde hiçbir dayanağı olmayan, tamamen klavye başında kurgulanmış bir takım senaryoları paylaştı.

Tamamen algı yaratmak üzere kurgulanan haberlerde, "45 seçmenin oyu toplu olarak kullanıldı iddiası", Türkiye'nin dört bir yanından ihlal iddiası", "Sandıkta seçmene baskı iddiası" gibi tamamen iddialar üzerinden hareket edildi.

HER SEÇİM AYNI SENARYO!
Terör örgütlerinin bültenlerini yayınlayan, teröristlere verdiği destekle bilinen Oda TV'nin 31 Mart Yerel Seçimleri için kurguladığı bu kirli senaryo yeni değil! Oda TV ve benzeri bir takım sözde yayın organları, sandıkta uğradıkları hezimeti gölgelemek, başarısızlıklarını örtmek ve seçmenin iradesine gölge düşürmek için her seçim aynı senaryoyu devreye sokuyor.