Cami katliamının ardından İslam düşmanları Ekşi Sözlük'te nefret kustu

Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentindeki iki camiye, cuma namazı esnasında düzenlenen terör saldırı sonucu 49 kişi şehit oldu. Yaşanan kalleş saldırının ardından Ekşi Sözlük'te konu ile ilgili küstahça ve nefret dolu yorumlar yapıldı. Kullanıcılar resmen İslam'a nefret kustu. İşte o skandal paylaşımlardan bazıları...

Giriş Tarihi 15 Mart 2019, 15:00 Güncelleme 16 Mart 2019, 10:36
Cami katliamının ardından İslam düşmanları Ekşi Sözlük’te nefret kustu

İÇİNDEKİLER

Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen saldırıda en az 49 kişi şehit olurken, Türkiye'deki İslam düşmanları da Ekşi Sözlük üzerinden nefret saçtı.

İSLAM DÜŞMANLARI KAFALARINI ÇIKARDI
Saldırıya Türkiye ve dünyadan çok sayıda tepki gelirken, ülkemizdeki bazı İslam düşmanları olaydan kendine vazife çıkardı. Ekşi Sözlük'te "Yeni Zelanda'da camiye saldırı" isimli başlığa skandal yorumlar yaptılar.

TERÖR SALDIRILARINI ÖVDÜLER
Kullanıcılar, "Her izlediğimde aklıma Maraş, Çorum, IŞID vs. olanlar geliyor içimin yağları eriyor. Tüm Müslümanlar temizlenecek beni de şikayet et" yorumlarını yazarak terör saldırılarını resmen övdü.

KALLEŞ SALDIRIDA 49 KİŞİ ŞEHİT OLDU
Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentindeki iki camiye, cuma namazı esnasında düzenlenen terör saldırı sonucunda 49 kişi şehit oldu.

İşte skandal yorumlardan bazıları: