Mansur Yavaş'ın sahte senet skandalının mağduru Necmettin Kesgin, yaşananları anlattı! CHP tutuştu...

CHP, İYİ Parti ve HDP ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın sahte senet skandalı Türkiye'nin gündemine oturdu. A Haber'in konuk ettiği Yavaş'ın mağduru Necmettin Kesgin canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Mağdurun ifadelerinin ardından ise tutuşan CHP yarın bir basın toplantısı yapacaklarını açıkladı.

Giriş Tarihi 11 Mart 2019, 23:24 Güncelleme 12 Mart 2019, 00:40
Mansur Yavaş’ın sahte senet skandalının mağduru Necmettin Kesgin, yaşananları anlattı! CHP tutuştu...

İÇİNDEKİLER

CHP, İYİ Parti ve HDP ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın sahte senet skandalı, Türkiye'nin gündemine oturdu. Necmettin Kesgin adlı işadamı adına düzenlenen 600 bin dolarlık sahte senedi tahsil etmek isterken suçüstü yakalanan ve mahkeme tarafından hakkında yaklaşık 500 bin liralık tazminat ve para cezası verilen Yavaş'a tepki çığ gibi büyüyor.

A Haber'in konuk ettiği Yavaş'ın mağduru Necmettin Kesgin canlı yayında yaşadıklarnı anlattı. Yavaş'a ilişkin çarpıcı ifadeler kullanan mağdur yaşanan her şeyi anlattı.

CHP TUTUŞTU
A Haber canlı yayınınının ardından ise CHP adete tutuştu. CHP tarafından yarın konuya ilişkin bir açıklama yapılacağı kaydedildi.