Binali Yıldırım'dan Albatros Parkı'nı satmaya çalışmaya CHP'ye sert tepki: Orayı yedirmeyiz

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'dan CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'nin satmaya kalktığı Albatros Parkı ile açıklama yaptı. Binali Yıldırım, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler, burası millet parkı olacak." dedi.

Giriş Tarihi 04 Mart 2019, 15:43 Güncelleme 04 Mart 2019, 16:44
Binali Yıldırım’dan Albatros Parkı’nı satmaya çalışmaya CHP’ye sert tepki: Orayı yedirmeyiz

İÇİNDEKİLER

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yerel seçim çalışmalarına Büyükçekmece'de devam etti. AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı önünde halka hitap eden Yıldırım, Büyükçekmece'deki Albatros Parkı'nı kimseye yedirmeyeceklerini söyledi.

BÜYÜKÇEKMECE'DE MİMAR SİNAN'IN EN ÖNEMLİ SÜSÜ VAR

Büyükçekmece'nin İstanbul'un en kadim ilçelerinden biri olduğunu aktaran Yıldırım, "Büyükçekmece'nin tarihi milattan önce 8. yüzyıla kadar gidiyor. Büyükçekmece'de Mimar Sinan'ın en önemli süsü var. Büyükçekmece Köprüsü, Mimar Sinan'ın inşa ettiği en uzun köprü. Büyükçekmece'nin potansiyeli büyük bir gölü ve bir dönem beyaz kumrularıyla meşhur bir sahili var. Güzel, üreten bir ilçemiz." diye konuştu.

"ORAYI YEDİRMEYİZ​! HİÇ HEVESLENMESİNLER"
Büyükçekmece halkının meşhur Albatros Parkı sorunu olduğunu hatırlatan Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı:

"Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet parkı olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Öyle yüksek rantla yüksek emsalle binalar falan yok. Bak buradan söylüyoruz. Sonra bir yanlış olmasın. Gençlerimize kültür merkezi açacağız. Anne ve babaların çocuklarını emin ellere bırakacakları kreşler yapacağız. İşimiz çok. Durmak yok yola devam. 26 gün var. Gece gündüz demeden gönüllere gireceğiz."