Son dakika... Cumhurbaşkanlığı'ndan Foreign Policy dergisinin oluşturduğu 'Küresel Düşünürler' listesine sert tepki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Foreign Policy dergisinin Küresel Düşünürler listesine Twitter'dan tepki gösterdi. Altun, "Foreign Policy'nin Küresel Düşünürler listesi (en hafif tabiriyle) ilginç" ifadesini kullandı. Hazırlanan o listede dikkat çeken bir isim de Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda vahşice öldürülmesinde parmağı olan katil Muhammed Bin Selman olmuştu.

Giriş Tarihi 07 Şubat 2019, 19:57 Güncelleme 07 Şubat 2019, 20:20
Son dakika... Cumhurbaşkanlığı’ndan Foreign Policy dergisinin oluşturduğu ’Küresel Düşünürler’ listesine sert tepki

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Foreign Policy dergisinin Küresel Düşünürler listesine ilişkin Twitter'dan mesaj paylaştı.

Altun, paylaşımında, "Foreign Policy'nin Küresel Düşünürler listesi (en hafif tabiriyle) ilginç. Madem çıtayı bu kadar yükselttiniz, gelecek sefere gerçekten liyakat sahibi birini seçmeye ne dersiniz?" ifadelerini kullandı.

Altun, mesajına çocuk programı Susam Sokağı'nın kukla karakterlerinden Kurabiye Canavarı'nın hareketli bir görselini de ekledi.

"Foreign Policy dergisi '2019 Global Thinkers' (2019 Küresel Düşünürler) listesini açıkladı. Listede dikkat çeken isim ise Muhammed Bin Selman oldu. Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda vahşice öldürülmesinde parmağı olan katil Muhammed Bin Selman, 'Orta Doğu'yu şekilendirdiği' iddiasıyla yılın düşünürü seçildi...