Özgür Özel'in terör ittifakını gizleme taktiği elinde patladı! CHP yine baltayı taşa vurdu

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifakı gizleme taktiğine giden CHP yine baltayı taşa vurdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör örgütü PKK güzellemesi yaptığı konuşmalarını unutan CHP Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu hakkındaki sözleriyle rezil oldu.

Giriş Tarihi 04 Şubat 2019, 17:33 Güncelleme 04 Şubat 2019, 17:39
Özgür Özel’in terör ittifakını gizleme taktiği elinde patladı! CHP yine baltayı taşa vurdu

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ittifakı gizleme taktiğine giden CHP yine baltayı taşa vurdu. Kandil'den gelen çağrı sonrası ittifak çalışmalarına başlayan CHP ile HDP bazı illerde karşılıklı aday çıkarmayarak Cumhur ittifakına karşı 'terör ittifakı'nda birleşti.

'KILIÇDAROĞLU'NUN PARTİSİNDEN TERÖRİST ÇIKMAZ"
CHP Başkanvekili Özgür Özel, "432 kilometre hak, hukuk, adalet diye yürüyen her türlü mağdurun ve mazlumun yanında olan dünyanın en namuslu bürokratı ve siyasetçisi Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinden terörist çıkmaz deyin" diye konuştu.

GİZLEME TAKTİĞİ İŞE YARAMADI
Özel'in bu sözleri üzerine hazırlanan videoda Kılıçdaroğlu'nun terör örgütü PKK güzellemesi yaptığı görüntüler yeniden hatırlatıldı. Bunun yanı sıra CHP'li vekillerin teröristlerin cenazesine katıldığı ve gözyaşı döktüğü kareler de sosyal medyada paylaşıldı.