Ekrem İmamoğlu Merkel çıkışıyla kendini rezil etti

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu kendi vizyonunu ortaya seren sözler sarf etti. CHP içerisinde bile istenmeyen adam ilan edilen fakat İstanbul’a ilginç şekilde aday gösterilen İmamoğlu, "Sayın Merkel beni tanımıyor ama tanısa en çok beni sever" dedi.

Giriş Tarihi 04 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 04 Ocak 2019, 11:27
Ekrem İmamoğlu Merkel çıkışıyla kendini rezil etti

İÇİNDEKİLER

İstanbul'dan Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı 'Beton Ekrem' lakaplı Ekrem İmamoğlu, bir radyo programına konuk oldu.

"MERKEL TANISA BENİ SEVER"

Belediyecilik hizmetleri dışında her türlü icraatı gösteren ve siyaset karnesi skandallarla dolu olan İmamoğlu, kendini aklamak ve tanıtmak için FETÖ/PKK sözcüsü Cumhuriyet gazetesine röportaj verip gazeteleri satın almıştı. İlçe başkanlıklarından dağıtılan gazeteler tepkiyle karşılanmıştı. İmamoğlu şimdi de bir radyo programında soruları yanıtladı. Kendi PR'ını yapmak için çıktığı programlarda kullandığı sözler İmamoğlu için ters etki yaptı. İmamoğlu, "Sayın Merkel beni tanımıyor olabilir ama tanısa en çok beni sever" dedi. İmamoğlu'nun bu sözleri binlerce kişi tarafından eziklik olarak yorumlandı.