Ekonomide 15 Temmuz ruhu CHP'yi hizaya getirdi

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ABD'nin Türk ekonomisi üzerine çektiği operasyona "Merkez Bankası'na müdahale etmeyin, Kanal İstanbul'u durdurun" sözleriyle çanak tutarak muhaliflik adı altında ABD safında hareket etmişti. İnce sosyal medyadan yaptığı "Uluslararası topluma, özellikle bize yönelik saldırgan bir tutum takınan ABD yönetimine karşı tavrımızı açıkça ortaya koymalıyız." paylaşımıyla "Ekonomide 15 Temmuz ruhu CHP'yi hizaya getirdi." dedirtti.

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 13 Ağustos 2018, 16:38
Ekonomide 15 Temmuz ruhu CHP’yi hizaya getirdi

İÇİNDEKİLER

ABD dolar üzerinden operasyon çekince hemen ABD'nin tarafında yer alan CHP'li Muharrem İnce, "Uluslararası topluma, özellikle bize yönelik saldırgan bir tutum takınan ABD yönetimine karşı tavrımızı açıkça ortaya koymalıyız." diyerek fena çark etti.

İNCE FENA ÇARK ETTİ

İnce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Uluslararası topluma, özellikle bize yönelik saldırgan bir tutum takınan ABD yönetimine karşı tavrımızı açıkça ortaya koymalıyız. İktidarın uyguladığı yanlış politikaların karşısında olsak da, ülkemizin ve milletimizin çıkarlarının sonuna kadar yanında olduğumuzu ilan etmeliyiz.

"MERKEZ'E MÜDAHALE ETMEYİN, KANAL İSTANBUL'U DURDURUN" DEMİŞTİ

Muharrem İnce, daha önceki Twitter paylaşımlarında, doların düşmesi için "Danışmanlar dahil ekonomiden sorumlu kim varsa acilen görevden alınmalı, Merkez Bankası'na müdahaleden vazgeçilmeli ve Kanal İstanbul gibi dev projeler bir an önce durdurularak, ileri bir tarihe ertelenmeli." diyerek ABD safında hareket etmişti.