Muharrem İnce genel başkanlık turuna başlıyor

24 Haziran seçimlerinin en büyük kaybedeni olan CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü yaptığı açıklamalarda Muharrem İnce'yi yerin dibine sokmuştu. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının hemen ardından İnce de sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptı.

Giriş Tarihi 26 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 26 Haziran 2018, 16:44
Muharrem İnce genel başkanlık turuna başlıyor

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkması şer ittifakının kaos planını yerle bir etti. Seçimlerden sonra yenilgiyi hazmedemeyen partiler suçunu birbirine atarken parti liderlerinden de peş peşe açıklamalar geldi. Bugün konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'yi yerin dibine soktu. "İstifa yok" açıklaması yapan Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'yi oy oranı konusunda başarısız bulduğunu açıklayarak "Koltuk sevdalılarının CHP'de işi yok" dedi.



İNCE GENEL BAŞKANLIK TURUNA BAŞLIYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın meydanlarda "Kazanamazsan siyaseti bırakacak mısın?" diye meydan okuduğu Muharrem İnce'de KK'nın bu açıklamalarına kayıtsız kalmadı. Kılıçdaroğlunun açıklamalarının hemen ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İnce Kılıçdaroğlu'na resti çekti. Paylaştığı mesajda genel başkanlık sinyali veren İnce,
"'Hepimizin Cumhurbaşkanı' adayı olarak tüm Türkiye ile buluşmak, kucaklaşmak, teşekkür etmek için seçim öncesinde gidemediğim illerden başlayarak 81 vilayete gideceğim." dedi.

Takvim.com.tr