Kandil'den önce onlar panikledi! CHP PKK'nın ortağı gibi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Kandil'e girerek terörün kökünü kazımayı hedeflerken, CHP'den PKK'nın ortağı gibi bir açıklama geldi.

Giriş Tarihi 05 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 05 Haziran 2018, 14:33
Kandil’den önce onlar panikledi! CHP PKK’nın ortağı gibi

İÇİNDEKİLER

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) son haftalarda Kuzey Irak'a düzenlediği hava ve kara operasyonlarıyla terörün belini kırmaya devam ediyor. Bölgeden her hafta onlarca teröristin etkisiz hale getirildiği haberleri geliyor.

Kandil'e yalnızca kilometreler kala CHP'den operasyonu eleştiren bir açıklama geldi.

"SON 16 GÜNDE Mİ AKILLARINA KOYMUŞLAR"

Hükümet Sözcüsü Bozdağ'ın 'Türkiye Kandil'e girebilir' açıklamasını da eleştiren Özel, bunun siyasi hesap olduğunu öne sürerek, şunları söyledi: "Bu, şu demek. 'Seçimi kazanamıyoruz. Bizim bir istismara daha ihtiyacımız var'. Orduyu Mehmetçik'i öne sürüp, oradan bir seçim kazanmak için bir şey bulur muyuz; diye bakacaksınız. Mehmetçik'imizin ayağına taş değse yüreğimiz sızlar. 16 yıldır Kandil'e gitmeyenler, son 16 günde mi gitmeye akıllarına koymuşlar?

"KANDİL'DE PKK UNSURU KALMAMIŞTIR"

16 yıldır Kandil ile her türlü ilişkiyi kuranlar, 'Biz adayla konuşuyoruz' diyenler, sizin konuştuğunuz sohbet ettiğiniz ve övdüğünüz Abdullah Öcalan'dır. Mutabakat halinde dediğiniz dağ Kandil, oradaki Cemil Bayık'tır. Şimdi herkes biliyor ki Kandil'de PKK unsurları kalmamıştır. Ama seçimden ümidi kalmayanlar, Kandil'e gitmeyi, Kandil'e bayrak dikmeyi, PKK'nın boşalttığı Kandil'in dağlarını F-16'lar ile vurup buradan seçimde bir şey, bir güç elde etmeyi düşünmektedirler. 16 yıl boyunca Kandil ile ahbaplık yapanların son 16 günde Kandil'e girme hesapları askeri ve milli menfaatleri değil, sadece ve sadece siyasi menfaatleri ifade etmektedir."