İYİ Parti'nin Kerim Çoraklık yalanı elinde patladı! SGK'lı olarak partide çalışmış

İYİ Parti iletişim sorumlusu Kerim Çoraklık FETÖ'ye destek verdiği gerekçesiyle bu sabah gözaltına alındı. Gözaltı kararının ardından İP'ten yapılan açıklamada ”Çoraklık’ın partide profesyonel görevi yok” ifadelerine yer verildi. Ancak İP'in bu yalanı elinde patladı. FETÖ'cü Kerim Çoraklık'ın partide SGK'lı olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 08 Mayıs 2018, 19:36
İYİ Parti’nin Kerim Çoraklık yalanı elinde patladı! SGK’lı olarak partide çalışmış

İÇİNDEKİLER

İYİ Parti'nin Genel Merkez İletişim Sorumlusu Kerim Çoraklık FETÖ propagandası suçunu işlediği gerekçesiyle gözaltına alındı
Akşener'in sosyal medya danışmanı FETÖ'cü Kerim Çoraklık gözaltına alınınca İP açıklama yapmıştı: "Çoraklık'ın partide profesyonel görevi yok" Ancak gerçekler kısa süre içinde ortaya çıktı.



İP'TE SGK'LI OLARAK ÇALIŞMIŞ
Meral Akşener'in genel başkanlığını yaptığı İYİ Parti'nin Genel Merkez İletişim Sorumlusu Kerim Çoraklık FETÖ propagandası suçunu işlediği gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi.



İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 2018/80060 sayılı soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen İYİ Partili'li Kerim Çoraklık sabah saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle ve Güvenlik Mücadele şubeleri görevlileri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Her ne kadar gözaltı kararınn ardından İP'ten Çoraklık'ın partide çalışmasına ilişkin yalanlama gelse de FETÖ'cü Kerim Çoraklık'ın Yeniçağ'da 09.10.17- 23.01.18 tarihlerinde SGK'lı olarak çalıştığı ardından 15.03.18 tarihinde İYİ Parti'ye SGK'lı olarak işe girdiği tespit edildi.