Kılıçdaroğlu ağır mitomani vakası

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu grup toplantısı sırasında skandal bir ifade kullandı. Kılıçdaroğlu: "FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır" dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu küstah çıkışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal A Haber canlı yayınına katılarak sert bir cevap verdi. Ünal: "Kılıçdaroğlu artık psikolojinin konusu." dedi.

Giriş Tarihi 27 Mart 2018, 00:00 Güncelleme 28 Mart 2018, 05:10
Kılıçdaroğlu ağır mitomani vakası

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağza alınmayacak haddini aşan sözler sarf etti. Kılıçdaroğlu: "FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır" dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı daha önce birçok defa yaptığı tutarsız açıklamaları akıllara getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağza alınmayacak haddini aşan sözler sarf etti.

Kılıçdaroğlu, milletin yüzde 52'sinin oyunu almış Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'İşgalci' dedi.

Küstah sözlerine devam eden Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a FETÖ'nün bir numaralı ayağı diyerek büyük bir skandala imza attı.

AK PARTİ'DEN TOKAT GİBİ SÖZLER
Kılıçdaroğlu'nun bu skandal sözlerine cevap gecikmedi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki sözlerine yanıt verdi. Ünal, "Kılıçdaroğlu artık siyasetin değil psikolojinin konusu. Siyaset ağır mitomani vakasıyla karşı karşıya" dedi.

BEDELİNİ ÖDEYECEK
AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "CHP Genel Başkanı aymaz bir biçimde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına, 'FETÖ'nün başı, siyasi ayağı' demek suretiyle suç isnadında bulunmuştur, çok ağır bir şekilde iftira etmiştir. Bunun bedelini mutlaka ödeyecektir." dedi.