Ayağına sağlık

Gazi Sabri Gündüz, FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında canını siper etti. 47 ameliyat geçirdi. Sağ bacağı diz altından kesildi. Ve kahraman vatan evladı vatan için yine harekete geçti. “Gerekirse tek bacağımla Afrin’e gider Mehmetçikler’le birlikte hainlere karşı savaşırım. Tek bacakla yaşanır ama vatansız yaşanmaz” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2018 Güncelleme 07 Mart 2018, 02:25
Ayağına sağlık

İÇİNDEKİLER

Türk milleti, tarihin her döneminde vatan için kahramanlık destanı yazdı. Bunlar arasında 15 Temmuz'da FETÖ'nün kanlı darbe girişimine karşı meydanlara akan halkın arasında Sabri Gündüz de vardı. Gündüz, 15 Temmuz darbe girişiminde bacağından yaralandı. Tam 47 ameliyat masasına yattı. Ancak maalesef ayağı kurtarılamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Tanıdığım iki Sabri var" diyerek kendisinden bahsettiği Sabri Gündüz'ün sağ bacağı geçen ay diz altından kesildi. Yaşamına protez bacakla devam edecek olan Sabri Gündüz, vatan için bir kez daha şaha kalktı. Gündüz, "Allah nasip eder de protez bacağım takıldıktan sonra Kızıl Elma neresiyse, ben de onu merak ederim. Kızıl Elma'nın peşine düşeriz. Tek bacakla yaşanır ama vatansız yaşanmaz. Gerekirse tek bacağımla Afrin'e gider Mehmetçikler'le birlikte hainlere karşı savaşırım" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etmişti.

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tedavi sürecinde kendisini hiç yalnız bırakmadığını ifade eden Sabri Gündüz, şu ifadeleri kullandı: "Geçen haftaki Afrika turu sırasında, ayağa kalkıp dimdik durdum ve kızım Bahar'ı yanıma alarak fotoğraf çekindim, Cumhurbaşkanımız'a fotoğraf attım. Sonra beni Moritanya'dan aradı. Çok sevindiğini söyledi. Böyle dimdik gördüğü için mutlu olduğunu söyledi."


Mustafa KAYA