CHP'nin temizlikçisi Hürriyet!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan CHP Sözcüsü Tezcan'ın küstah sözlerini aklama görevi üstlenen Hürriyet, haberi okurlarına 'Tezcan'dan ağır eleştiri' başlığıyla verdi... Hürriyet, haberi manşetten görmeyerek gizlemeye çalıştı. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan "Yasal yollara başvurulacak" açıklamasını da dikkate almadı. Doğan Medya'sının CHP'nin rezaletini temizleme görevine devam ettiği de bu şekilde bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Giriş Tarihi 30 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 30 Ekim 2017, 22:08
CHP’nin temizlikçisi Hürriyet!

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkanları ve milletvekilleri Erdoğan düşmanlığından iyice küstahlaştılar. Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın alçakça sözlerine destek veren CHP Sözcüsü Bülent Tezcan da nefret kustu. Tekirdağ'da konuşan Tezcan, "Şimdi Ekrem başkan bu lafı dedi-demedi ben onu bilmem. Ama Tekirdağ meydanında ben söylüyorum Recep Tayyip Erdoğan, faşist diktatördür. Hem de onların anladığı dilden söylüyorum. Şeddelisidir diktatörün şeddelisidir hem de." dedi.

HÜRRİYET'E GÖRE AĞIR ELEŞTİRİ
CHP'ye akıl hocalığı yapan Aydın Doğan medyası da küstah sözlere ortak oldu. Haberi nasıl gizleyeceğini şaşıran Hürriyet, Tezcan'ın sözlerini "CHP'li Bülent Tezcan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır eleştiri" başlığıyla haberleştirdi. Hürriyet, Tezcan'ın skandal sözler sarf ettiği açıklamalarını ana sayfadan dahi görmedi. Doğan Medya'sı Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP'li vekillerin rezil sözlerini aklama görevi üstlenmişti.

İŞTE HÜRRİYET'İN O HABERİ: