Dehşete Vesile!

Isparta’da V.D., eski eşinin silahlı saldırısına uğradı. Kendisine siper olan üvey ağabeyi ile oğlu yaralandı. Öfkeli koca ise vurularak yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2017 Güncelleme 01 Eylül 2017, 00:00
Dehşete Vesile!

İÇİNDEKİLER

Eski eş dehşet saçtı. Olay Isparta'da yaşandı. V.D, dayakçı kocası M.A.'tan boşandı. Baba ocağına döndü. Hayvancılık yapan eski eşi tarafından eve geri dönmesi için sık sık tehdit edildi. Bu durumdan bıkan kadın dün, üvey ağabeyi H. (43) ve oğlu A. G. (18) ile adliyeye giderek suç duyurusunda bulunmak istedi. Kendisini bekleyen eski eşiyle tartıştı. İkili birbirine girdi. Öfkelenen A., tabancasını çıkardı. Eski eşine ateş etti. H. G., kız kardeşinin önüne geçerek kendisini siper etti. Sol kol ve kalbinin altından, yanındaki oğlu ise vücuduna isabet eden tek kurşunla yaraladı. D. ise saklandı.

POLİSLE ÇATIŞTI
Saldırgan ise polisle çatışmaya başladı. Ekipler, A.'u karnından vurup yaralı olarak ele geçirdi. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. M. A.'un durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılardan G.'nin ise darp ve yaralama suçlarından tutuklu bulunduğu Akşehir Cezaevi'nden izinli çıktığı belirtildi.