Sharapova geliyor

Türk Ekonomi Bankası, Rus tenisçi Maria Sharapova’yı Türkiye’ye getiriyor. TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, “Türk tenisçileri, dünyanın en iyileriyle bir araya getirmeyi hedefliyoruz” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2017 Güncelleme 10 Ağustos 2017, 00:00
Sharapova geliyor

İÇİNDEKİLER

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ana sponsorluğunda, Türkiye Tenis Federasyonu'nun katkılarıyla Kasım ayında ikincisi düzenlenecek TEB BNP Paribas Tennis Stars etkinliğinin lansman toplantısı, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Türk Ekonomi Bankası Genel Müdürü Ümit Leblebici ve Milli Tenisçi Çağla Büyükakçay'ın katılımı ile İstanbul'da yapıldı. Dünyaca ünlü yıldızları Türk tenisçi ve tenisseverlerle bir araya getiren TEB BNP Paribas Tennis Stars Series etkinliğinde bu yıl yer alacak ismin açıklandığı toplantıda, etkinliğe katılacak Maria Sharapova Türk tenisseverlere bir video mesaj gönderdi. Rus raket çektiği videoda "Kasım ayında Türkiye'de görüşmek üzere" ifadelerini kullandı. TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, "TEB BNP Paribas Tennis Stars etkinliğinin ana amacı Türk tenisçileri, dünyanın en iyi isimleriyle bir araya getirip tenisi kitlelere sevdirebilmek. Federasyonumuzla yaptığımız işbirliğiyle bunu bir yerlere getirebildik. Geçen sene Ankara bizi şaşırttı çünkü 9 bin kişi geldi. İnşallah bu sene de aynı coşku olur. Tenisin sokaklara yayılması için üzerimize düşen görevi yerine getirmiş oluruz" dedi. TEB BNP Paribas Tennis Star Series'in bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Çağla Büyükakçay, "Bu organizasyonlar bizim geleceğimiz" yorumunu yaptı.



ANKARA'DA BÜYÜK İLGİ VARDI...
2016 yılında ilk kez TEB'in isim sponsorluğunda düzenlenen ve Ankara Arena'da 9.000 seyircinin takip ettiği TEB BNP Paribas Tennis Stars Series etkinliğinde dünyaca ünlü Kanadalı raket Eugenie Bouchard ve Avustralyalı efsane Pat Cash, Milli Tenisçilerimiz Çağla Büyükakçay ve Marsel İlhan ile karşı karşıya gelmişti.