Ben babayım

Fatih Terim, Alaçatı’daki kavga olayından sonra ilk kez konuştu: “Bana emanet edilen bir kadına hakaret, tehdit ve taciz var. Edepsiz teklife icabet ettim. Ben babayım gerekeni yaptım.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2017 Güncelleme 20 Temmuz 2017, 00:47
Ben babayım

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, iki damadı ve korumasıyla 14 Temmuz gecesi İzmir'in Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde Selahaddin Aydoğdu'ya ait Yüzevler Kebapçısı'nda kavga etti. Taraflar arasında sular durulmadı. Selahaddin Aydoğdu, Fatih Terim'e "Maç yeni başlıyor, sonuca bakacağız" dedi. Suskunluğunu koruyan Terim, dün açıklama yaptı. "Ben bir aile babasıyım" diyerek sözlerine başlayan Fatih Terim şunları söyledi: "Açıkçası 15 ve 16 Temmuz hepimiz için çok önemli. Şehitlerimize olan saygımdan konuşmadım. Sonra da bu ucuzluk ve iftiralar arasında açıklama yapmayı tercih ettim. Damadım Ahmet'in ablası ve işyeri ortağı Zeynep Çetin'e yapılan bir hakaret, tehdit ve taciz var. Birkaç aydır devam ediyormuş. Olayın yaşandığı akşam öğrendim. Selahaddin Aydoğdu'yu aradım. Edepsiz teklif gelince ben de icabet ettim. Zeynep Hanım bana emanet. Babasını kaybetmiş, babası ölürken bana emanet edilmiş bir kadından bahsediyoruz. O tek kadıncağıza, ben yaşadığım sürece kimse dokunamaz. Terim ailesinin babası benim. Her baba ailesini korur. Bunun TFF ile bir ilgisi yok. Yine olsa yine aynısını yaparım.

ŞER GÜÇLERİ İSTEDİ AMA...
Gittim gereğini yaptım, konu bitince de oradan ayrıldım. Tüm mevzu budur. Bana mekan bastı diyorlar. Yanımda iki evladım ve şoförüm vardı. Yok burnum kırılmış, yok kaçmışım. Şer güçlerini ben biliyorum. Onlar eminim çok istemiştir böyle olmasını." Kavga iddiaya göre, Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'e ait olan Beeves isimli restoranın, Yüzevler Kebapçısı ile arasına hasırdan bir paravan çekmesiyle başlamıştı. Selahaddin Aydoğdu, Terim'in kendisini arayarak, "Şu an Bodrum'dayım. Bekle, Alaçatı'ya geliyorum" diyerek mekanını bastığını öne sürmüştü.