Bu maç bitmez

Fatih Terim’in işyerini bastığı kebapçı Selahattin Aydoğdu, “Maç yeni başlıyor” dedi. Bunun için karakola davet edildi. “Amacım tehdit etmek değil” diye ifade verdi. Şikayetinden vazgeçmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2017 Güncelleme 18 Temmuz 2017, 00:00
Bu maç bitmez

İÇİNDEKİLER

İzmir'in Çeşme ilçesinde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile kavga ettiği iddia edilen Adana Demirspor'un eski kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu, "Tehdit kastım yok" dedi. Alaçatı'da restoran işleten Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin ile Yüzevler Kebap salonunun sahibi Selahattin Aydoğdu arasında sözlü tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine olaya Fatih Terim de dahil olmuştu. Çeşme'ye gelen Terim'in, Aydoğdu'nun mekanını bastığı ve yumruk yumruğa kavga ettikleri belirlenmişti. Alaçatı Polis Merkezi'ne giderek ifade veren Aydoğdu, o gece neler yaşandığını anlattı. Aydoğdu, Terim'i tehdit etmediğini söyledi. İfadesinde, Fatih Terim'in de kendisinin de futbol dünyasının içinde olduğunu belirten Aydoğdu, "Maç yeni başlıyor, sonuca bakacağız" sözlerinin tehdit kastı taşımadığını ifade etti. Aydoğdu, şikayetinden vazgeçmeyeceğini belirterek, "Geldi 'Ben geldim' dedi. Ondan sonra birbirimize girdik. Beni tuttular, baktım ortadan kaybolmuş. Şikayetçi oldum ama şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Araya hatırlı insanları koyuyor ama şikayetimden vazgeçmeyeceğim" dedi. Bu arda Fatih Terim'in avukatları müvekkillerinin ifadesinin Bodrum'da alınması için girişimlerde bulundu. Savcılığın kabul etmesi halinde Terim'in ifadesi, Bodrum'da alınacak.

ÇIPLAK GEZİYORLAR
Öte yandan Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'in ablası ve işyeri ortağı Zeynep Çetin, "Onların çalışanları üstsüz dolaşıyorlardı. Hem işletme sahibi olarak beni, hem de müşterilerimizi çok rahatsız etti. Biz de yönetimden izin alarak bu paravanı yaptık. Daha sonra bu paravanın yıkılması gerektiğini, yıkılmazsa kendilerinin yıkacağını söylediler. 'Biz başına yıkarız' dediler. O gece de bize satırla, bıçakla ve sopalarla geldiler. Paravanı, dükkanı alt üst edip gittiler" dedi.

SOSYAL MEDYA YORUMLARI
■ Terim lokanta basmış dayak yemiş!
■ Git bu yaştan sonra kızlarınla evinde otur.
■ Damat yüzünden dayak yiyen kayınpeder!
■ Hani burnu kırılmıştı, maşallah sapasağlam
■ Ne olursa olsun çok iyi kebap reklamı oldu!
■ Gördüğüm yerde döveceğim. Sakına araya kıramayacağım adamları sokmayın...