Havuzda facia

Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde babasıyla tatil yapan 7 yaşındaki Ela, havuzda boğuldu. Küçük çocuğun ölüm haberi yakınlarını yıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2016 Güncelleme 08 Ağustos 2016, 00:57
Havuzda facia

İÇİNDEKİLER

Yürek burkan olay Antalya Side'de bulunan 5 yıldızlı bir otelin havuzunda yaşandı. Babası ile birlikte tatil yapacakları otele önceki gün giriş yapan Ela Demirtaş, dün sabah küçüklere ait havuza girip çıktı. Küçük çocuk, ardından babanın bir anlık dalgınlığı sonucu büyüklerin havuzuna girdi. Ela'nın havuzda çırpındığını gören otelin cankurtaranı, hemen suya atlayıp çıkardı. Ela, gelen sağlık ekipleri tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan yakınları yıkıldı.

ACININ ADRESİ AYNI
Antalya'da geçen ay da benzer bir olay yaşanmıştı. Minel Karadiş (12), Kemer'de 5 yıldızlı bir otelin yetişkin havuzuna girdi. Bir süre sonra tatilcilerden biri Karadiş'in suyun altında hareketsiz durduğunu fark etti. Hastaneye kaldırılan talihsiz kız, kurtarılamadı. Yapılan incelemede Karadiş'in havuzun ortasındaki şelaleye su sağlayan vakum ünitesine ait kapağı çıkarılmış haldeki boruya ayağının sıkıştığı ve boğulduğu belirlendi.

ANNENİN ACI FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI
Ela Demirtaş'ın ölümü yakınlarını yasa boğdu. Talhisiz kızın annesi Fatma Demirtaş ayakta durmakta güçlük çekti. Gözüyaşlı annenin "Nereye gittin bebeğim" feryatları yürekleri dağladı. Minik Ela'nın cenazesi, Çankırı Karaören Köyü'nde toprağa verildi.