Aydın Doğan, terör sicilini unutturmaya çalışıyor

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan katıldığı bir toplantıda “Terörün sona erdirilmesi için milletçe elbirliği etmek, tek yürek olmak mecburiyetindeyiz” şeklinde bir açıklama yaptı fakat geçmişte yürüttüğü terör yanlısı yayın politikası sebebiyle hala Türkiye kamuoyunun kafasındaki şüpheleri gidermeyi başaramadı.

Giriş Tarihi 18 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 18 Haziran 2016, 05:04
Aydın Doğan, terör sicilini unutturmaya çalışıyor

İÇİNDEKİLER

Aydın Doğan, terörle mücadele konusunda yola gelmeye başladı fakat onun geçmişte attığı tepki çeken manşetleri sebebiyle Türkiye kamuoyu nezdinde işlediği büyük günahları bu kadar çabuk affettirmesi çok kolay olmayacak.

TERÖRE VERDİĞİ DESTEKLERİ ÇABUK UNUTTU!
Doğan Yayın İlkeleri Kurulu'nun Bodrum'daki Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan başkanlığındaki toplantısında söz konusu medya grubunun terörle mücadele ile ilgili yeni bakış açısına dair çarpıcı mesajlar verildi. Toplantıda konuşan Aydın Doğan, "Terörün sona erdirilmesi için milletçe elbirliği etmek, tek yürek olmak mecburiyetindeyiz" dedi fakat medyasının PKK, FETÖ ve DHKP-C gibi terör örgütlerine verdiği destekle son derece kabarık olan sicilini çabuk unuttu.

* Türkiye, Hürriyet'in DHKP-C terör örgütü tarafından katledilen Şehit Savcı Mehmet Kiraz ile ilgili attığı bu insanlık dışı manşeti hiç unutmadı:



BU MİLLET KOLAY KOLAY UNUTMAZ AYDIN BEY!
Toplantının açılış konuşmasını yapan Aydın Doğan,"Türkiye'nin siyasi gündemi yine çok yoğun. Son bir yıldır başta PKK ve IŞİD'in yaptığı haince eylemler olmak üzere, terör, maalesef bütün dehşeti ile devam ediyor. Hemen her gün şehit haberi alıyoruz. Son bir yılda 500'den fazla subayımız ve polisimiz terörle mücadele ederken şehit oldu. Ailelerine ve bütün yakınlarına başsağlığı diliyorum. Terörün sona erdirilmesi için milletçe elbirliği etmek, tek yürek olmak mecburiyetindeyiz. İster PKK, ister IŞİD; terörün her türlüsüne karşı, hiçbir ayrım yapmadan mücadeleyi sürdürmek gerekiyor. Biz medya olarak her türlü terör eylemini lanetliyor ve kınıyoruz. Yayınlarımız bu kadar açık ve kesindir." sözleriyle hain saldırıları kınasa da geçmişte tepki çeken terör yanlısı yayın politikası sebebiyle bu konudaki samimiyetiyle ilgili kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırması zor gözüküyor.

İşte Doğan Medya'nın teröre verdiği açık desteği gözler önüne seren o haberlerden bazıları: