Aydın Doğan ve FETÖ'nün Cuma rahatsızlığı

Cuma namazı düzenlemesinden rahatsız olan Fetullahçı Terör Örgütü medyası ve Aydın Doğan medyası şimdi de eski Türkiye kalıntısı isimler üzerinden din düşmanlığını körüklemeye devam ediyor. FETÖ ve Aydın Doğan, toplumdan destek bulamayınca, başörtüsü düşmanlığıyla tanınan YARSAV eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na sarıldı...

Giriş Tarihi 08 Ocak 2016, 00:00 Güncelleme 08 Ocak 2016, 19:07
Aydın Doğan ve FETÖ’nün Cuma rahatsızlığı

İÇİNDEKİLER

Hükümetin cuma namazı saatlerine ilişkin düzenlemesi eski Türkiye kalıntılarını rahatsız etti. Sözde özgürlükten bahseden malum kesim önce hükümete ardından Diyanet İşleri Başkanlığı'na saldırmaya başladı.

FETÖ MEDYASI VE AYDIN DOĞAN MEDYASI'NDAN ORTAK OPERASYON
Kamuda çalışanların Cuma namazına rahatça gidebilmeleri için yapılan düzenlemeden rahatsız olan Aydın Doğan ve FETÖ, sadece başörtüsü düşmanlığıyla tanınan ve CHP'den dahi afaroz edilmiş toplumda saygınlığı olmayan YARSAV eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'a sarıldı. Cuma düzenlemesinin iptali ve yürütmesinin durdurulması için girişimde bulunan Eminağaolu'nun Danıştay'a başvurmasını abonelerine servis eden FETÖ'nün ajansı Cihan'ın haberini Aydın Doğan'ın Hürriyet'i de gün boyu manşetinde taşıdı.

İŞTE CİHAN VE HÜRRİYET'İN O HABERLERİ;