Hürriyet kendi yazarını sansürledi

Hürriyet'in internet sitesinde bugünkü gazetede yer alan Demirtaş'ın bölücü mesajına yönelik eleştiri haberi ve Özkök'ün bu mesaja yönelik tepkisini dile getiren yazısına yer verilmedi. Hürriyet'teki bu çift başlılık FETÖ'nün elemanı ve Hürriyet Dijital Yayınlar'dan sorumlu Eyüp Can'ın hala kovulmadığı iddiasını gündeme getirdi.

Giriş Tarihi 27 Aralık 2015, 00:00 Güncelleme 27 Aralık 2015, 16:09
Hürriyet kendi yazarını sansürledi

İÇİNDEKİLER

1 Kasım seçimimnden sonra FETÖ, HDP ile arasına mesafe koyduğunu iddia eden Aydın Doğan medyası yeni bir skandala imza attı.

Bugün Hürriyet gazetesininin birinci sayfasında 'Bölünme'den söz etti' başlığıyla verilen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın skandal bölücü mesajı eleştirildi. Söz konusu haber bir de Ertuğrul Özkök imzalı "Bu laf olmadı Selo" yazısıyla desteklendi.

Ancak Hürriyet'in basılı nüshasındaki bu tavır internet sitesinde görülmedi. Gazetede olmasına rağmen Hürriyet.com.tr'de ne Demirtaş'ın sözlerine ne de Ertuğrul Özkök'ün yazısına yer verilmedi.

EYÜP CAN KOVULMADI MI?
Hürriyet'in bu tavrı Aydın Doğan tarafından kovulduğu ileri sürülen, Hürriyet Dijital Yayınlar'dan sorumlu olan ve Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığıyla bilinen Eyüp Can'ın aslında kovulmadığı iddiasını gündeme getirdi.

FARK EDİLİNCE SİTEYE DE KOYDULAR
Bu iddia konuşulurken durumun farkına varan Hürriyet.com.tr gazetede yer alan Ertuğrul Özkök'ün yazısını apar topar siteye de taşıdı.