Kanal D muhabiri de gözaltında

Bugünkü FETÖ'ye yönelik şike kumpası operasyonunda Kanal D'nin muhabirinin de gözaltına alınanlar arasında olduğu görüldü. Şike haberleri yapan Ekrem Açıkel'in gözaltına alınması haberleri yayınlayan Kana D'ye ve sahibi Aydın Doğan'a dokunulmayacak mı sorusunu akıllara getirdi.

Giriş Tarihi 19 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 19 Nisan 2016, 10:25
Kanal D muhabiri de gözaltında

İÇİNDEKİLER

3 Temmuz 2011'deki şike operasyonunu gerçekleştiren, bununla ilgili soruşturmayı yürüten, gizliliği ihlal edenlere yönelik İstanbul başta olmak üzere 28 ilde operasyon başlatıldı. İstanbul Organize Suçlar Şubesi tarafından sabaha karşı gerçekleştirilen operasyonlarda 20'yi aşkın kişi gözaltına alındı. 64 şüpheliden 58 kişi hakkında yakalama kararı bulunduğu öğrenildi.

KANAL D MUHABİRİ DE GÖZALTINDA
Şüpheliler arasında eski Kanal D muhabiri Ekrem Açıkel de var. Polis muhabiri Ekrem Açıkel, şike operasyonu sırasında polisten aldığı iddiaları televizyondan açıklayan isim olarak biliniyordu. Açıkel'in yaptığı haberlerin bir dönem paralelin tetikçiliğini yapan Aydın doğan medyasından Kanal D'de yayınlandı. Kanal D muhabiri Açıkel'in tutuklanması onun yaptığı haberleri yayınlayan kanala ve kanalın sahibi Aydın Doğan'a da dokunulmayacak mı sorusunu akıllara getirdi. Gazeteci Ersoy Dede de bu soruyu açık açık sordu: