Büyük ses

Zerrin Özer, TRT'de program yapması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisi nedeniyle linç edildiğini söyledi. "Ege'deki konserlerim iptal edildi" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2016 Güncelleme 18 Ocak 2016, 01:46
Büyük ses

İÇİNDEKİLER

Türk pop müziğinin en önemli ismi olarak tarihe geçti. Şarkıları ile gönülleri fethetti. Ancak TRT'de çalışmaya başlayan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a her fırsatta saygısını ileten Zerrin Özer'in başına gelmeyen kalmadı. Ünlü sanatçı, yaşadıklarını şöyle anlattı: "TRT Müzik, müziğimizi duyurmak için önemli bir kanal. Ben de sesimi TRT'nin bir yarışmasında duyurmuştum. Cumhurbaşkanımız'a müteşekkirim. Kendilerinin döneminde program yapmaya başlamam, benim sanatıma gösterilen saygıyla bağlantılıdır. Cumhurbaşkanımız insanları o kadar iyi tanıyan biri ki... Sayın Erdoğan kadar vefalı ve hümanist bir insan görmedim. Ben Turgut Özal'ı çok sevdim. Bir de Sayın Erdoğan'ı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ailecek seviyorum. Hanımefendi ve torunları da benim için çok değerli. Cumhurbaşkanımı, ağabeyim, büyüğüm olarak görüyorum. Bu benim için nelere mal oldu biliyor musunuz! Bütün konserlerim durdu. Ege'deki bütün konserlerim kalktı. Bazı muhalif politikacılar benim için 'Sanatçı müsveddesi' dedi... Siz kimsiniz. Karşınızda 37 senedir bu Türk müziğine emek vermiş bir isim var. Büyük bir haksızlık yapılıyor. Ölüm tehditleri bile aldım."

Ünlü sanatçı, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın verdiği iftar yemeğine katılmıştı. Bu nedenle Özer hakkında karalama kampanyası başlatılmıştı. Bu arada Özer geçtiğimiz yıl bel fıtığı ameliyatı olmuştu. Ancak doktor hatası nedeniyle son 1 yıldır tekerlekli sandalyede!