Miting adam
takvim.com.tr
takvim.com.tr
Kaynak GAZETE

Miting adam

Bursa'da yaşayan Ali Osman Demirtaş, seçimlerde aday oldu! Miting için son 8 günde 5 farklı meydana koştu! Ancak hepsi boştu! Her şeye rağmen saatlerce konuştu!

Seçime sayılı günler kaldı. Siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. Bağımsız adaylar da kampanyalar yaptı! Ancak en ilginci Bursa'da yaşandı. Bursa'da işadamı Ali Osman Demirtaş, 1 Kasım'daki Genel Seçimler öncesi bağımsız aday olmaya karar verdi. Bunun için Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) ismini bildirdi. Ardından kampanyalara geçti! Meydandan parka, hastane önünden okul kapısına kadar her yerde miting yaptı. Ekim ayında ise rekor kırdı. Demirtaş, son 8 günde 5 farklı meydanda konuştu.
2 SAAT BOYUNCA!
20 Ekim'de İnegöl'de kafe tuttu.
23 Ekim'de Gökdere Meydanı'na gitti. 25 Ekim'de Fatih Sultan Mehmet Hastanesi Meydanı'nda miting düzenledi! 26 Ekim'de ise Orhangazi'de kendini gösterdi. 28 Ekim yani dün de Karacabey ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'ndaydı. Ancak kendisini sadece 1 kişi dinlemekteydi. O da bir süre sonra gitti. Tek başına kalan Demirtaş, kendisine ayrılan iki saat boyunca konuşmasına devam etti. Miting adamı Demirtaş, "Meclis'e girersem Bursa'nın sorunlarının takipçisi olacağım" dedi.
20 EKİM-İNEGÖL

23 EKİM-GÖKDERE MEYDANI


24 EKİM-FSM BULVARI

26 EKİM-ORHANGAZİ

28 EKİM-KARABEY MEYDANI

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN